PROPAO ODMOR: Lola izbacio Tijanu Ajfon iz hotela zbog Stojketa!
Foto: Damir Dervišagić

Poslao je nazad u Beograd

PROPAO ODMOR: Lola izbacio Tijanu Ajfon iz hotela zbog Stojketa!

Stars -
Milan Smiljanić posvađao se sa starletom jer je pričala da je pokušala da se ubije zbog golmana Vladimira Stojkovića

Letovanje Tijane Ajfon s Lolom Smiljanićem kratko je trajalo jer je odmor upropastio njegov kolega Vladimir Stojković. Upravo zbog golmana, Smiljanić je Tijanu izbacio iz sobe luksuznog hotela u Bečićima, gde su otišli u utorak, i vratio je u Beograd.

Platila zbog jezika... Tijana Ajfon
Platila zbog jezika... Tijana Ajfon

Kako Kurir saznaje, fudbaler je pobesneo kada je pročitao u Kurir Starsu da je starleta izjavila kako je bila zaljubljena u bivšeg golmana Partizana i da je pokušala da se ubije kada se oženio Bojanom Rajić.- Milanu su zasmetale Tijanine gole fotografije u medijima i njeni intervjui, u kojima ona pominje poznate ličnosti. Iako je u početku od starlete želeo samo seks, njihov odnos postao je sve ozbiljniji. Kap koja je prelila čašu bio je njen intervju, u kom je pričala da je sekla vene zbog Stojketa, koji je, inače, Lolin dobar drug. On to nije mogao da podnese, pa je rekao Tijani da spakuje stvari i ode kući. Rezervisao joj je avionsku kartu i ona je već uveče bila u svom stanu. Smiljaniću se ne dopada njena ogromna popularnost jer je tako sa njom uvek izložen javnosti, a on ne voli da bude na meti paparaca, naročito zato što često izlazi sa starletama, koje su mu, očigledno, fetiš - rekao je prijatelj poznatog fudbalera.

„Krivac“... Stojković
„Krivac“... Stojković

Inače, Tijanine drugarice kažu da ona pokušava da se što više zadrži u medijima i da iskoristi popularnost koju je stekla u „Parovima“, ali joj je i odnos sa Lolom bitan, pa se nada njihovom pomirenju.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track