FATALNA PRIVLAČNOST: Jelena Golubović jurila Mila Đukanovića po plaži!
Foto: Dado đilas, Damir Dervišagić

VATRENI FAN

FATALNA PRIVLAČNOST: Jelena Golubović jurila Mila Đukanovića po plaži!

Stars -
Rediteljka u emisiji pričala kako je upoznala prvog čoveka Crne Gore, ali, što se više trudila da objasni, sve se više zaplitala u svoje laži

Jelena Golubović pohvalila se Milomiru Mariću u emisiji „Goli život“ da je Milo Ðukanović bio oduševljen kad ju je upoznao na plaži.Da bi došla do premijera Crne Gore, rediteljka se baš potrudila. Ona je preplivala s jedne na drugu plažu, a zatim se uspešno obračunala i s njegovim obezbeđenjem.

Oduševila ĐukanovićaMeđutim, što se Jelena više trudila da dočara ovaj istorijski susret, samo se zaplela ko pile u kučine, pa ju je na kraju i sam voditelj uhvatio u laži:- Letovala sam na Crnogorskom primorju i jednog dana je za kupače bio zabranjen ulazak s Kraljičine na Kraljevu plažu. Bila sam iziritirana što mi nisu dozvolili da se baš tamo kupam - pokušala je da objasni Jelena, ali ju je upola reči prekinula Saška Karan:- Ja ću sve da objasnim. Svima je poznato da Jelena juri političare i biznismene. Tom prilikom, kad se ova kupala, Milo je sa svojom porodicom bio na Kraljevoj plaži, a ona je plivala i doplivala do njega, ali je naletela na obezbeđenje, koje ju je odmah oteralo jer su provalili da je htela samo da se fotografiše - tvrdila je Karanova.Golubovićevu je to isprovociralo, pa se pravdala:U laži su kratke noge- Ja ne lažem. U pitanju su ozbiljni ljudi. Čim sam ugledala obezbeđenje, ja sam se predstavila, a kad me je Milo primetio, rekao je obezbeđenju da se sklone i pozdravio se sa mnom. Bio je oduševljen. Pokazala sam mu fotografije svojih predstava i članke koji su pisani o meni - rekla je rediteljka, ne sluteći da će je Milomir Marić baš tad uhvatiti u laži:- Čekaj, bre, Jelena ti si s tim novinama i fotografijama plivala po Jadranskom moru. Mora da su to bile neke vodootporne fotografije i novine.

Miki otkrio još jednu Jeleninu ludostUJELA ČOVEKA ZA PENISMiki Ðuričić je, po svemu sudeći, odlično upućen u život Jelene Golubović. On je ispričao kako mu se rediteljka požalila da je nepoznati muškarac pokušao da je siluje, te da ga je ona vešto nasamarila. Naime, kad je trebalo da ga oralno zadovolji, Golubovićeva ga je ujela za polni organ i pobegla u more:- Sve se to dogodilo na Kipru. Napasnik je pokušao da me siluje, a ja sam pristala da ga zadovoljim i ujela sam ga, a on je od bola jauknuo. Posle sam policiji dala iskaz i ispostavilo se da njega već juri Interpol - ispričala je Golubovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track