(VIDEO) KRISTIJAN SKOČIO DA BIJE MAJU: Evo kakvu osvetu sprema pevačica
Foto: Printskreen

Gađao je čokoladom

(VIDEO) KRISTIJAN SKOČIO DA BIJE MAJU: Evo kakvu osvetu sprema pevačica

Stars -
On je meni rekao da sam loša majka. Poslaću mu paket u zatvor, rekla je Nikolićeva

Maja Nikolić, koja je sinoć jedva izbegla da je Kristijan Golubović na udari, jutros je sva besna rekla da će morati da joj se izvini zbog svih uvreda i što ju je gađao čokoladom.

"On je meni rekao da sam loša majka. Poslaću mu paket u zatvor kada bude bio. Ej, četiri godine, poslaću mu vibrator. Ima da mi se izvini", išla je po kući Maja, dok ju je Lepi Mića smirivao.

"Ne brbljaj ranom zorom", savetovao je Mića.

"Šta sam ja uradila. On će mene da vređa, a ja neću da ćutim. On meni da kažem da sam ološ i loša majka, da sam ostavila decu. Nisam mu spomenula njegovu ćerku. Baš me briga što ima kratak fitilj. Ako se drugi plaše, ja se njega ne bojim.

Podsetimo, sinoć su se svađali skoro dva sata a Maja je uspela da se posvađa i sa Ivanom Šašić. Ona je Ivanu optužila da je lopov.

"Klošarko! Izrode! Mamu ti klošarsku. Ukrala si mi čokoladu, lopužo!, vikala je Maja, na šta je Kristijan odregavao.On je skočio i krenuo napolje uz rečenicu da će Maji da razbije "pi..u raspalu", ali ga je Jelena Krunić sprečila. Na kraju ju je gađao čokoladom.

Pre toga je u Igri istine Kristijan krenuo s pričom o tome kako mu se Maja nabacivala na početku rijalitija.Dok se Maja branila da joj se nikada nije dopadao Kristijan, onda je dala ponudu. "Hajde, ako si stvarno pravi muškarac, ajde seks da imamo. Pravi seks. Da pokažeš da si pravi mukarac...", provocirala je Maja, dok je Kristijan ostao da ćuti.

#mce_temp_url#

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track