GLAMUR: Severina za cveće dala 20.000 evra
Foto: Damir Dervišagić

Hrvatska pop zvezda ne žali novac za svadbu

GLAMUR: Severina za cveće dala 20.000 evra

Stars -
Aranžmani koje će osmisliti čuveni dekorater Đorđe Đukanović Varda stajaće na stolovima, a biće napravljeni od crnih kala, orhideja, anemona i divljih zumbula

Severina Vučković i Igor Kojić potrošiće pravo bogatstvo za svadbu koju će upriličiti 22. novembra u jednom beogradskom hotelu. Oni će samo za cvetne aranžmane iskeširati čak 20.000 evra, saznaje Kurir.Oni su za dekoraciju sale i stolova angažovali čuvenog dekoratera Đorđa Đukanovića Vardu.- Cveće će u specijalnim hladnjačama biti dopremljeno iz inostranstva u Beograd nekoliko dana pred venčanje. Aranžmane će praviti nekoliko desetina ljudi. Na veselje dolazi oko 500 zvanica i biće ukrašen svaki sto, kao i sala. Vardini asistenti radili su proteklog vikenda i svadbu Simona de Karića. Aranžmani koje pripremaju za Severinu i Igora biće prava magija za oči jer će biti napravljeni od retkih orhideja, anemona, crnih kala, divljih zumbula, kao i od parfemisanog cveća - kaže izvor Kurira.Inače, Đorđe Đukanović Varda radio je nekoliko godina kao dizajner najlepših cvetnih aranžmana u prestižnom pariskom hotelu „Ric“, a naša publika ga je upoznala u emisijama Mire Adanje Polak. Dve godine zaredom bio je dobitnik nagrade za najboljeg evropskog dizajnera cveća. Ima nekoliko butika u Beogradu i Parizu.Na veselju će, kao što smo ranije već pisali, pevati gotovo pola estrade. Prema mladinoj želji, goste će zabavljati Tanja Savić i Ana Bekuta, kao i Saša Matić i Ministarke. U goste mladencima dolazi i hrvatska pevačica Doris Dragović.

Gosti će uživatiZAKUPILI DVA SPRATA HOTELASeverina i Igor brinuli su o svakom detalju, tako da će njihovi gosti biti smešteni u hotelu u kom će biti održano i veselje. Par je zakupio sedmi i osmi sprat za smeštaj zvanica koje dolaze iz cele bivše Jugoslavije i Evrope.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track