BARBI OPTUŽUJE: Moja deca su gledala kako je Era hteo da me siluje!
Foto: Damir Dervišagić

Folker uznemirio sina i ćerku kafanske pevačice

BARBI OPTUŽUJE: Moja deca su gledala kako je Era hteo da me siluje!

Stars -
Marina Cvetković Barbi, koja optužuje Ojdanića za pokušaj napastvovanja, kaže da će danas podneti tužbu protiv njega

Marina Cvetković Barbi, učesnica „Parova“ koja je optužila Eru Ojdanića za pokušaj silovanja, napustila je rijaliti i vratila se u Kruševac. Kafanska pevačica u ispovesti za Kurir otkriva da su njena deca Mladen (10) i Anđela (8) uznemireni jer su gledali kroz šta je ona prošla zbog Ojdanića.

- Moja deca su videla šta mi je Era radio i zbog toga me je sramota da im odem u školu. Stidim se šta mi je čovek napravio - kaže Barbi i naglašava da je sprečila krvoproliće jer su njeni majka i otac hteli da upadnu u vilu „Parova“ i obračunaju se sa Ojdanićem.

- Moji roditelji imaju snimak kako me je Era ljubio, vaćario, skidao pantalone i majicu i stavljao polni organ na moje grudi. Počeo je da me svlači i zadovoljava se, a te snimke će TV Hepi morati da dostavi sudu. Danas ću podneti tužbu protiv Ere, ali ne znam za koliko novca ću ga tužiti. To će odlučiti moj advokat. Pokušao je da me siluje i time je narušio ugled i čast moje porodice. To će ga mnogo koštati! Moji roditelji su poludeli zbog toga, hteli su da ga ubiju. Imali su nameru da upadnu u vilu kod njega. Sprečila sam ih jer ne bih dozvolila da oni robijaju zbog njega. Pre bih se ubila nego da oni zbog takvog manijaka zaglave u zatvoru. Sud će mu odrediti kaznu - uznemireno kaže Barbi i nastavlja:

- Tri dana sam plakala zbog toga što mi je uradio i molila produkciju da me pusti da odem kući. Rekla sam da sam bolesna, morala sam da lažem da bih izašla. Da sam ostala tamo, sigurno bih prsla. U životu nisam doživela nešto slično, a kamoli od čoveka od 70 godina - kroz suze je otkrila Barbi i dodala da ju je Ojdanić molio da ne priča javno šta joj je uradio.

- Prema meni se ranije divno ponašao, ali je to iskoristio na prljav način. Molio me je da ovo ne iznosim u javnost. Govorio mi je: „Daću ti ceo svoj honorar, samo nemoj nikome da pričaš o tome. Ako moja bolesna ćerka sazna, mnogo će se potresti - rekla je pevačica.Ona je naglasila da ju je sramota zbog sina Mladena (10) i ćerke Anđele (8) jer su i oni gledali snimak.

Era OjdanićPOMOGAO SAM JOJ DA BUDE U CENTRU PAŽNJEEra Ojdanić i dalje poriče da je hteo da siluje Barbi. On navodi da je siguran da ga neće tužiti:- Sve najbolje mogu da kažem o Barbi. Ma kakva tužba, to je bio naš šou. Ona me je zamolila da joj malo pomognem da bude u centru pažnje. Ja imam više iskustva. Ništa od te tužbe, jer među nama ničeg nije ni bilo.

Bruka Cimerima pokazao kakav veš nosiOJDANIĆ SE HVALIO FIRMIRANIM GAĆAMAKad je Divna Karleuša prozvala Eru Ojdanića da ga poznaje odlično i da nikad neće zaboraviti njegove žute gaće iz rijalitija u kojem su bili zajedno, folker je skočio, otišao do garderobe i doneo kesu u kojoj se nalazio njegov donji veš.- Evo, gledajte. Nema žutih gaća. Ja mnogo držim do skupog veša i nikad ne bih kupio neki loš. Pogledajte moje bokserice - vikao je Ojdanić.Dok je ređao svoje gaće po stolu, skočila je nova učesnica Dalila Moreno, koja je otela veš folkeru. Ovo je Era Ojdanić shvatio kao udvaranje, pa je rekao:- Ljudi, šta je ovim ženama? I ti goriš od želje da ti poklanjam pažnju. Sve me žene hoće!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track