MAGAZIN STARS SAZNAJE: Karleuša Dari preti zatvorom
Foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić

Ekskluzivno

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Karleuša Dari preti zatvorom

Stars -

Daru Bubamaru je baš poterao maler! Em se razvodi od muža Milana Kesića, em su joj sudski izvršitelji zbog Jelene Karleuše pokucali na vrata.

Novosadska pevačica, pored toga što njen muž osim starateljstva nad njihovim sinom Kostom (7) traži da mu vrati 150.000 evra i automobil, sada mora i nekadašnjoj drugarici da isplati 1.200.000 dinara.JK je dva puta dobila Daru na sudu - 2009. i 2015. godine, a Novosađanka ljutoj rivalki do danas nije uplatila ni dinar. Karleuša od naplate svog novca ne odustaje, pa se Bubamara našla u velikom problemu.Dara Bubamara u panici- Dara je van sebe. Stislo ju je sa svih strana. Pliva u problemima iz kojih ne zna kako da se izvuče. Nedavno su izvršitelji pokušali da joj zaplene imovinu kako bi na taj način isplatila Karleuši dug. To ipak nije bilo moguće jer ona na svoje ime u Srbiji nema ništa. Pozvala je advokata, koji joj je rekao da neće moći doveka da se izvlači. Poručila mu je da to sredi kako zna i ume jer joj ne pada na pamet da Karleuši da i jedan dinar. Ona se i uplašila jer je čula da će je Karleuša goniti do zatvora - priča naš izvor.

Inače, Dara je u ovim tužbama dobro prošla jer je JK tražila mnogo veću odštetu od one koju je sud odredio.- U prvoj tužbi, koju je podnela pre deset godina, Jelena je zahtevala tri miliona dinara. Navela je da joj je koleginica nanela duševni bol kad ju je nazvala đavolom i nakazom. Nakon tri godine, sud je presudio u njenu korist, ali je nadoknada iznosila milion dinara. U drugoj tužbi, koju je podnela 2013, JK je tražila milion dinara, ali je sud posle dve godine odredio da Dara treba da joj plati 200.000 plus 75.000 dinara sudskih troškova - objašnjava naš dobro upućeni izvor.Pozvali smo Jeleninog portparola Zorana Birtaševića, koji je potvrdio naša saznanja.Jelena ne odustaje- Istina je da protiv Dare postoje presude, čije skenirane stranice je Jelena u više navrata objavljivala u medijima. Dara je izbegavala da izmiri dugovanja, pa je reagovao i sudski izvršitelj, koji je ustanovio da ona nema ništa od imovine na svoje ime u ovoj zemlji. Slučaj se nalazi tu gde jeste. Svakako će se dugovima i presudama baviti Jelenini advokati, kao i izvršitelji, dokle god pravda i istina ne budu zadovoljene - rekao je Birtašević za Kurir Stars.Dara nije odgovarala na naše pozive i poruke.Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track