Ovo su zvezde na početku svoje karijere

Ovako su izgledali

Ovo su zvezde na početku svoje karijere

Stars -
Možete uporediti kako su izgledali nekad i kako izgledaju sad. E pa izvol’te...

Mladosti, o, mladosti...Za sve one koji su zaboravili kako su naše estradne zvezde izgledale na početku karijere, ili za one koji pojma nemaju kako su njihovi idoli izgledali pre nove (fotošopske i silikonske) ere, evo malog podsetnika. Ovo nije tipičan album sa sličicama vaših omiljenih junaka - njih (sličice, ne junake) ne možete nositi na menjažu, ne možete ni igrati tapke, ali zato možete uporediti kako su izgledali nekad i kako izgledaju sad. E pa izvol’te...

Ceca RažnatovićKosa kratka, a repovi dugi, da l’ je ovo Ceca, il’ je neko drugi? Uzmi sve što ti život pruža, na grudima nacrtana ruža... Na brushalteru visuljak do visuljka, desna ruka preko njenog pupka. Mogli bismo još da rimujemo, al’ nećemo. I tačka.

Lepa BrenaČačak, Čačak, šumadijski rokenrol, to je život moj i tvoj, oj Moravo, oj... Treba li išta više reći? Ne treba. I zato i nismo rekli ništa više. Ni reč. Lepa Brena, kao takva.

Šaban ŠaulićDođi da ostarimo zajedno, pevao je nekad Šaban Šaulić. I stvarno, ostarilo se. Zajedno, a i pojedinačno. U međuvremenu, od gustih zulufa nije ostalo ništa. A ni od kose. Ostao nam integralni, organski, neprskani Šaban. I neka nam ga još dugo, dugo...

Ljuba AličićNe, to nije bila moda. Ljuba Aličić je oduvek bio originalan. Pa ko bi se, bre, setio da stavi crnu ovcu na glavu?! Niko sem Ljube. Potpuno inovativno. Plus džemper marke „baka mi štrikala za zimski raspust“!

Jelena KarleušaZovem se Jelena, Jelena sa frizurom plašim jelena (ne pivo, nego životinju)... E, ovako se gradila karijera estradne umetnice. Tek kasnije su došli umeci za kosu, veliki i mali hitovi, i sve što život folk zvezde čini zanimljivim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track