Saša Kapor duguje za kola

Na ler

Saša Kapor duguje za kola

Stars -
Saša je trebalo da peva na proslavi u auto-centru, ali je izbačen zbog dugova

Nepoželjan.

Pevač Saša Kapor izbačen je 20. maja uveče iz auto-centraStojanović“, gde je trebalo da peva na jednoj proslavi, saznaje Kurir! Kapor je došao na veselje na kojem je trebalo i da nastupi, ali se tome usprotivio jedan od vlasnika auto-kuće čim ga je ugledao.

Očigledno, vlasnik nije bio obavešten o dolasku pevača koji im već duže vreme duguje novac za „škodu oktaviju“, kupljenu kod njih na lizing.

- Proslava je bila u restoranu novog salona „Stojanović“ na Novom Beogradu, a Saša Kapor bio je pozvan da peva. Gosti su već bili tu kad je pevač došao, ali je problem nastao čim ga je ugledao jedan od vlasnika auto-kuće. On se razljutio jer je Kapor kod njih uzeo kola na lizing, ali nije uredno plaćao rate, pa je ostao dužan određenu svotu - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Jedan od vlasnika upitao je Kapora ko ga je pozvao, a ovaj mu je odgovorio da ga je pozvao jedan važan gost. Ipak, to nije bilo dovoljno, pa je Saša morao da napusti proslavu - zaključuje naš sagovornik.

Saša: Nemam veze s tim!Kapor za Kurir kaže da je bio pozvan na proslavu, ali da se na njoj nije zadržao zbog privatnih obaveza, a ne zbog konflikta s jednim od vlasnika auto-centra.- Da, bio sam pozvan, zvao me je moj dobar prijatelj. Uopšte nema nikakvog duga. To je bilo pre dve godine zbog „škode oktavije“ i sve je vraćeno. Mada, taj auto i nema veze sa mnom jer je uzet preko firme mog oca - priča Saša i dodaje da se na proslavi nije zadržao (iako je, kako tvrdi naš izvor, pristao da peva) jer je išao sa majkom na večeru.- Došla mi je mama iz Švedske, otišli smo na večeru i kasnije sam im javio da se neću vraćati - dodaje Kapor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track