IMALA SI SISIĆE, A SAD IMAŠ SISURDE: Saša Popović prozvao Karleušu!
Foto: Nebojša Mandić

Skandal

IMALA SI SISIĆE, A SAD IMAŠ SISURDE: Saša Popović prozvao Karleušu!

Stars -

Saša bez pardona izjavio da je Jelena pre 22 godine imala male grudi, a Aca Lukas je nagovarao da pocepa košulju i pokaže kolikim poprsjem sada raspolaže

Saša Popović je iznenadio gledaoce, ali i sve članove žirija kad je u „Zvezdama Granda“ rekao da je Jelena Karleuša pre 22 godine imala sisiće! Direktor „Granda“ i ranije je slobodnije razgovarao s kontroverznom pevačicom (u drugoj epizodi je slučajno rekao: „Ja bih Jelenu j....), a u poslednjoj emisiji je transparentno komentarisao Karleušino poprsje.Sve je počelo kad se JK našalila s jednim takmičarem da je podseća na Klarka Kenta, alijas Supermena, i kako od njega očekuje da pocepa košulju i pokaže veliko slovo S. Tada se umešao Aca Lukas i poručio Karleuši da i on od nje očekuje da pokaže svoje atribute.- Zašto ti ne pocepaš svoju košulju, da nam pokažeš svoja dva S?! - upitao je pevač koleginicu aludirajući na njeno bujno poprsje.Ona mu je odgovorila da je to učinila još pre 22 godine, odnosno na početku karijere, a Saša joj je dobacio:- Jelena, ali pre 22 godine ti si imala sisiće, si-si-će! - ponovio je Popović nekoliko puta dok se se ostali članovi žirija smejali.- Sram te bilo! Ja sam šokirana. Za mene kažu da sam provokativna, a u stvari glavni inspirator svega ovoga si ti - odgovorila mu je Karleuša.

1996... Jelena na početku karijere
1996... Jelena na početku karijere

Jelenu je isprovocirala i Snežana Đurišić, koja je rekla da je ne smatra pevačicom. Konflikt je započet nakon što je Jelena izjavila da su njene pesme teške i da zato niko ne može da joj peva prateće vokale, pa ni Marija Šerifović, koja se sama ponudila da to učini na njenom novom albumu.- Ne mogu?! Upravo smo raskinule! Kraj romanse! Jelena, za srce si me ujela, ovo ti nikada neću oprostiti - rekla joj je Marija, a Karleuša joj uzvratila:- Marija, ako padneš u depresiju zbog našeg raskida, ovaj šou će propasti. Neće Snežana moći sama da ga iznese - izjavila je Karleuša, dok joj je Đurišićka poručila da se ne kači s njom jer je ona pevačica i urednica muzičkog takmičenja.Na Jelenino insistiranje da joj odgovori šta je ona po zanimanju, Snežana je bez pardona rekla:- Ne znam ja šta si ti, ne bih to da komentarišem!

Brine za devojkuMRKA PORUČIO POPOVIĆU: NE TROŠITE MI BEKUTU, TREBA MI ZA VEČERAS!Nije samo JK bila na tapetu Saše Popovića, već i Ana Bekuta. Direktor „Granda“ je otkrio da mu je Bekutin dečko Milutin Mrkonjić poslao poruku.- Mrka mi je napisao: „Nemoj mnogo da mi trošite Anu, treba mi za večeras“ - otkrio je Saša, što se uopšte nije svidelo pevačici, pa mu je zapretila prstom.

BONUS VIDEO:

KARLEUŠA USRED STUDIJA DIGLA SUKNJU PRED MARIJOM: Šerifovićka se sagla i OSTALA U ŠOKU kada je videla...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track