LUKAS SE TEMPERATURNO ŠOKIRAO: Sa +30 došao u Beograd na -10!
Foto: Dragana Udovičić

Folker s porodicom stigao iz Dubaija

LUKAS SE TEMPERATURNO ŠOKIRAO: Sa +30 došao u Beograd na -10!

Stars -

Aca zatrpao kolica prtljagom i gurao ih do džipa, na kom je jedva zatvorio gepek, dok je Sonja udovoljavala ćerkici i vozikala je na koferu

Aca Lukas se s porodicom vratio preplanuo iz Dubaija, gde se nauživao za sve pare! Čim je sleteo na aerodrom, nenaviknut na debeli minus (u Dubaiju je bilo +30, a u Beogradu -10), požurio je kući.

Tesno... Aca jedva ugurao kofere u gepek
Tesno... Aca jedva ugurao kofere u gepek

Vuksanovići su se namučili s ogromnim koferima. Acina supruga Sonja snašla se tako što je na kofer stavila ćerku Viktoriju i vozikala je, a za drugi joj je pomogla druga ćerka Sofija. Za to vreme Lukas je napunio kolica, koja je zbog težine jedva dogurao do svog džipa. Sav prtljag sam je utovario u gepek, u kom je jedva našao dovoljno mesta. Naočare za sunce nisu skidali. Verovatno su zaboravili na njih s obzirom na to da su u Emiratima dane provodili na plažama. Kad su se smestili u automobil, krenuli su kući kako bi se raspakovali i sumirali utiske s odmora.

M. D.

Šašić se oglasioSOFIJI JE RANO DA VOZIŽeljko Šašić tvrdi da nema ništa protiv toga što je Aca Lukas njegovoj i Sonjinoj ćerki poklonio automobil vredan 15.000 evra, ali smatra da je ona još mlada za vožnju.- Rano je da vozi, ali ako je dobila, super. Ja joj čestitam na prvom automobilu - rekao je folker.

BONUS VIDEO:

GORELO ZA SRPSKU NOVU: Pogledajte kakvo je LUDILO napravio Aca Lukas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track