VESELE DAME U PROVODU: Dajana posle razvoda partijala s Lukasovom Sonjom!
Foto: Dragana Udovičić

Izlazak

VESELE DAME U PROVODU: Dajana posle razvoda partijala s Lukasovom Sonjom!

Stars -

Dajana Paunović se nakon razvoda od producenta „Granda“ Žike Jakšića donekle vratila devojačkom životu, pa smo je tako uhvatili kako se provodi u noćnom klubu.

Atraktivnoj pevačici razvod od Žike izgleda i te kako prija, pa se ponaša kao tinejdžerka. Dajana je prošlog vikenda izašla u provod sa svojom bliskom prijateljicom, suprugom Ace Lukasa, Sonjom Vuksanović. Njih dve su nešto posle ponoći stigle u beogradski klub, gde ih je zatekao naš paparaco. Čim su ušle u lokal, gotovo svi muški pogledi bili su uprti u njih, međutim, njih dve nisu marile za to, već su prišle stolu, gde su ih čekale drugarice.

Dajana je to veče bila veoma raspoložena, što se moglo videti i po njenom osmehu, pa je sa Sonjom naručila vino. U iščekivanju prve ture pića, najbolje drugarice su napravile i nekoliko selfija, a sve vreme su se nešto domunđavale i šaputale. Posle tri-četiri čaše alkohola Žikinu bivšu je pogodila jedna pesma, pa se najpre uhvatila za glavu, a potom je digla i ruke uvis i počela da peva.Očigledno je da pevačici ovaj solo status i te kako prija.JELENA STUPARUŠIĆ

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DAJANA PROGOVORILA O RAZVODU SA ŽIKOM: Bivšem mužu želim svu sreću!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track