Najnovije vesti

KARLEUŠA MU JE REKLA DA NIKADA NEĆE BITI ZVEZDA: Ali njegov odgovor je pobedio! Studio je vrištao od smeha!
Foto: Prinstcreen

7 GLASOVA

KARLEUŠA MU JE REKLA DA NIKADA NEĆE BITI ZVEZDA: Ali njegov odgovor je pobedio! Studio je vrištao od smeha!

Stars

Kenan Hodžić iz Sarajeva je nasmejao žiri Zvezda Granda, a uspeo je i da dobije svih 7 glasova i prođe dalje. Naime, nakon što je otpevao dve pesme, Jelena Karleuša ga je žestoko iskritkovala, a onda ju je momak oduševio svojim ponašanjem, što ju je potpuno osvojilo.

"Bilo je po mom mišljenju dosta neartikulisano u pokušaju nekih improvizacija da se pokaže glas. Rogobatno, mnogo falša, nesigurnih prelaza, krajeva. Onda se spustio zid i ja sam čula da samo ja nisam dala glas. Tebi je jasno da ti ne izgledaš kao neko ko može da bude zvezda. Došao si s namerom da budeš zvezda", pitala je Jelena momka.

 

foto: Printscreen

"Tako je", rekao je Kenan, pa dodao:


"Ma, ja sam Bosanac, slobodno ba", rekao je takmičar a onda ceo studijo počeo da smeje.


"Ja sam jako slaba na Bosance, ja volim makedonsku dušu, ali kada je reč o Bosancima, tu sve volim. Imate divnu energiju, humor", rekla je Karleuša.

 

foto: Printscreen

"Tenk ju", zahvalio se Kenan. Saša Popović je dodao da je momak veoma simpatičan, a sa njim se složila i Jelena.

 

"Mogu ti reći, sladak si. Ima ono bosansko, narodsko, iskreno, neiskvareno, ja to volim kod Bosanaca, seksi ti je glas kada pričaš. Ti, kada si spustio zid na prvu loptu... moraš malo da se središ, da povedeš računa o stasu, stajlingu, da to bude seksi", posavetovala je Jelena Kenana.


"Evo, kao pravi Bosanac, obećavam da ću to uraditi u narednom periodu", rekao je Kenan kom je Jelena na kraju dala svoj glas, pa je takmičar tako dobio svih 7 glasova i obezbedio sebi prolaz u dalje takmičanje.

 

foto: Printscreen

(Kurirrs, Foto: Printscreen)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(VIDEO) SVE GRMI KADA SE ONA POJAVI: Karleuša u vrelom kombinezonu pokazala čime raspolaže!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...