Najnovije vesti

KARLEUŠA BRUTALNO PROZVALA VIKI, LETELO PERJE U GRANDU: Ti si ovde dovedena da budeš meso meni! Ja tebe jedem za doručak!
Foto: Printscreen

HAOS U ZVEZDAMA GRANDA

KARLEUŠA BRUTALNO PROZVALA VIKI, LETELO PERJE U GRANDU: Ti si ovde dovedena da budeš meso meni! Ja tebe jedem za doručak!

Stars

Jelena Karleuša i Viki Miljković ponovo su se posvađale tokom komentarisanja takmičara Zvezda Granda.

Naime, rasprava je počela kada je JK rekla koleginici da ne zna šta je harizma i da je ona za nju svetska zvezda.

 

"Harizma je ono što ti nikad nisi imala. Ja sam za tebe svetska zvezda", rekla je Karleuša, a Ana Bekuta ju je podržala.

 

"Tako je", rekla je Bekuta.

 

foto: Printscreen

"A ti što se uvlačiš Karleuši", odgovorila je Viki Ani. Nakon ovog komentara nastao je haos, u studiju je letelo perje!


"Ti znaš da svetski mediji pišu o meni. Ja imam milione fanova. Reč je o harizmi, popularnosti, zvezdanoj prašini. Ti si na momenat dobar pevač, nekada i katastrofalan. Nisi mega zvezda, ali meni si uvek bila jako interesanta. Ali, ti i ja na temu popularnosti i harizme, ne možemo da pričamo", vikala je Jelena.

 

foto: Printscreen

"Ma gde si ti svetska zvezda? Budi zahvla što ti je muž Duško Tošić, zbog njega si u svetskim medijima", odogovorila je Viki Jeleni koja je nabrajala u kojim evropskim i američkim medijima je bila do sada.

 

"Ti si ovde da bi se ja sprdala, da bi šou bio interesantniji. Ti, koja nisi zvezda ni u svojoj zemlji, ne možeš meni da pričaš. Ti si ovde dovedena da budeš meso meni, ja tebe jedem za doručak", rekla je mala od skandala u svom stilu.

 

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...