POTPUNI HIT: Jami je Anđelu strina, evo kako!
Foto: Privatna arhiva, Dragana Udovičić

Otkrivamo

POTPUNI HIT: Jami je Anđelu strina, evo kako!

Stars -

Učesnik „Zadruge“ je bratanac beogradskom frizeru Predragu Peđi Rankoviću, kome je pevačica pre 16 godina rodila ćerku Leu i koga je nedugo posle porođaja ostavila

Jasna Milenković Jami nesuđena je strina učesniku „Zadruge“ Anđelu Rankoviću. Popularna pevačica je u vezi s manekenovim stricem, beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, dobila ćerku Leu (16), pa ga je nedugo posle porođaja ostavila.

Jami i Peđa su bili zajedno pre više od 17 godina. Nakon skoro godinu dana veze, Jami i Peđa su 2001. dobili ćerku. Ipak, Rankovićev bratanac, koji je u rijalitiju, nikada ne priča o tome, iako često spominje strica.

foto: Dragan Kadić

Ne priča o pevačici

- Anđelo je veoma blizak s porodicom, a naročito s Peđom. Vezan je za strica i ko god prati rijaliti, može da čuje da ga on često spominje i pozdravlja. Ipak, s nesuđenom strinom nije u dobrim odnosima, zato i ne priča o ovoj temi i ne spominje sestru Leu. Po Anđelovim rečima, Jami im ne dozvoljava da viđaju devojčicu - počinje izvor blizak manekenu i dodaje da je njegov prijatelj vrlo emotivan.

foto: Privatna arhiva

Vanbračna zajednica

- Anđelo ne priča mnogo o toj temi zato što mu je bolna. Ipak, van rijalitija on često spominje sestru od strica i želeo bi da provodi vreme s njom. Njemu je to bolna tema, naročito jer ni njegov stric nema priliku da redovno viđa ćerku. Poslednje dve godine nije se ni čuo ni video s Jasnom, komunikacija im je loša - kaže izvor.

Podsetimo, Milenkovićka i Ranković se nikada nisu venčali, a ubrzo nakon što su postali roditelji, rastali su se. Jami je tada napravila pauzu u karijeri dugu tri godine kako bi se posvetila ćerki Pozvali smo pevačicu, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

foto: Privatna arhiva

Druga strana priče

S PEĐOM NA SUDU

Jami je 2003. protiv Peđ podnela tužbu zbog izjava u medijima za koje tvrdi da su laž. Ona je tada tražila da sud donese presudu kojom bi otac njihove maloletne ćerke bio obavezan da nadoknadi materijalnu štetu u ukupnom iznosu od 600.000 dinara. Za pretrpljeni strah za egzistenciju i zdravlje, kao i za egzistenciju maloletnog deteta tražila je dodatnih 400.000 dinara. Na sve to, Jami je zahtevala zakonsku zateznu kamatu na svaki pojedinačni iznos počev od dana podnošenja tužbe pa do konačne isplate.

Jelena Stuparušić - Foto: Dragana Udovičić; Privatna arhiva; Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track