Najnovije vesti

MARKO ODUZIMA DIVNI DETE? Ako ona ovo uradi, nikad neće videti Kristinu! Šokirao javnost!
Foto: Printscreen

PAO JE U DEPRESIJU

MARKO ODUZIMA DIVNI DETE? Ako ona ovo uradi, nikad neće videti Kristinu! Šokirao javnost!

Stars

Marko Kocić je pre nešto manje od mesec dana napustio rijaliti "Zadrugu", a od kada više nije učesnik tog programa, pao je u depresiju.

Supruga Divna Milanović mu mnogo nedostaje, ali istovremeno je razočaran kada se otvoreno nabacuje Banetu Čolaku.

"Mislim da se Divna šalila kada je govorila da želi seks sa Banetom Čolakom. Međutim, ne mogu da krijem da sam bio opasno ljubomoran zbog toga. Znam da je i ona htela da čupa kosu kada sam se muvao sa Macom, to je sve normalno kod nas", priča Marko i dodaje:

"Ako uđem opet u "Zadrugu", ja ću reći Banetu da je mnogo glupo što hoće da mi preotme Divnu. Razumeo bih da nemamo dete, ali ovako stvarno nema smisla", kaže začuđeno Marko.

Kocić ne krije da je razmišljao i kako bi postupio da ga supruga prevari i da ode da živi sa nekim drugim. Marko tvrdi da bi ako bi se ovakav scenario zaista dogodio, Divna bi zauvek nestala iz njegovog života i da joj ne bi više dozvolio da viđa ćerku Kristinu.

foto: Printscreen

"Ako bi Divna otišla sa Banetom ili sa nekim drugim, garantujem da više nikada ne bi videla našu ćerku. To bi joj bilo poslednje! Bolje bi joj bilo da sluša i da bude dobra...Planiram da imam još najmanje dvoje dece sa njom, tako da ne treba da se igra. Voleo bi da imamo sina i ćerku i da im ona da imena", uverava Kocić i sa osmehom otkriva da je postao glavni dasa u selu i da jedva uspeva da se odbrani od silih žena koje ga proganjaju.

"Otkad sam izašao iz "Zadruge", mene devojke i žene bukvalno saleću. Traže mi da ih vodim kući i da budu sa mnom dok se Divna ne vrati. Nude mi seks i da mi prave društvo, ali ja ih sve odbijam", Marko objašnjava i dodaje:

"Mnogo mi je žao što sam izašao iz "Zadruge". Sa majkom se čujem svakodnevno i ona mi govori da sam napravio veliku grešku kada sam nasrnuo na Milana Miloševića. Nikada više ne bih tako nešto uradio i jedva čekam da neko dođe po mene i da se vratim u "Zadrugu"".

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Alo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...