Najnovije vesti

JELENA KARLEUŠA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Mnogo sam poniženja doživela zbog braka sa Bojanom Karićem!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

JELENA KARLEUŠA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Mnogo sam poniženja doživela zbog braka sa Bojanom Karićem!

Stars

Muzička zvezda Jelena Karleuša nikada nije imala problem da iskaže svoje mišljenje, o kojoj god temi da se radi.

Tvoja bivša zaova Danijela Karić pre nekoliko dana je komentarisala da si joj bila omiljena snajka i demantovala priče da si se za njenog brata udala zbog novca. Imala je samo reči hvale za tebe, a manje je poznato da je bila i na tvom koncertu na Ušću... Da li ste vas dve u kontaktu?

- Svako ko me poznaje zna koliko je za mene uvredljivo da se uopšte postavlja pitanje da li sam se udala iz ljubavi ili ne. Mnogo sam poniženja doživela zbog braka sa Bojanom, samo zato što potiče iz bogate porodice. A ne znaju da ja na poklon odgovaram sa dva poklona, na pažnju dvaput većom pažnjom, da sam naučena da budem džek i da imam „muški” način razmišljanja. Ali to je odavno iza mene, Bojanu i njegovoj porodici ništa ne zameram, sve ružno sam zaboravila i želim im samo dobro. U divnom sam braku sa čovekom koga neizmerno volim, koji je stao i opstao uz mene kada je bilo mnogo teško, sa kojim imam decu i na kog sam ponosna! Kada je reč o Danijeli, ona je ispala megakraljica što je bila i na Ušću i što je javno rekla istinu. Hvala joj i ovim putem, a zahvaliću joj se i lično.

foto: Printscreen

Radojka Adžić je pre javnih hvalospeva upućenih tebi rekla da ćeš morati da kupiš kartu za njen koncert. Da li ćeš je kupiti i da li bi otišla u „Arenu“ kada bi te pozvala?

- Želim joj punu „Arenu“ i svu sreću. Zašto da ne, ako me pozove, rado ću se odazvati. Ja nisam sujetna.

Koliko ćeš se još puta pojaviti na sudu sa Svetlanom Ražnatović?

- Koliko god da je to potrebno da bi se situacija rešila. I svaki put ću joj isto reći na sudu: „Neka me tvoji novinari i mediji ostave na miru jer smo svedoci napada svih ovih godina“, i ja neću biti prisiljena da se branim kako znam i umem. Vrlo sam fer i pošten igrač, ja „udaram” direktno, nisam perfidna da glumim nevinašce, a da plaćam drugima da obavljaju prljave poslove za mene. Nje generalno više nema na mapi, još ovo malo sto se kači medijski za mene - i kraj, njeno je prošlo. Nema Arkana, nema hitova, došla je nova generacija, koja se devedesetih nije ni rodila.

foto: Dragana Udovičić

Duetima koje si snimila sa Azisom i Lukasom napravila si pravi bum. Za razliku od Ace, Azis nikada nije komentarisao vašu saradnju, čak nije objavio ni vašu pesmu na svoje profile na društvenim mrežama. Upravo zbog toga se komentariše da niste u dobrim odnosima. O čemu se radi?

- Dva brutalno dobra dueta, koji su obeležili čitavu godinu. Istina je da Azis nikada nije objavio pesmu i ja ga nikada nisam pitala zašto. Stvarno smo u odličnim odnosima i ne znam koji su njegovi razlozi. Možda nije želeo da zaseni njegovu pesmu koja je izašla paralelno sa našom. Stvarno ne znam razlog, ali smo mi stvarno u super odnosima.

foto: Zorana Jevtić

Ko je najbolja riba na estradi?

- Kakvo je to pitanje? Valjda vam je jasno da sam ja najbolja uvek i zauvek. (smeh)

Da li neko od mlađih kolega ima materijal da postane svetska zvezda?

- Nažalost, za sada ne vidim nijednu koja bi mogla da napravi svetsku priču.

Kada Duško ode u penziju, koliko će to promeniti vaš život? Da li ćeš moći da se navikneš da svakodnevno budete zajedno?

- Duško će nastaviti sa svojom karijerom u fudbalu na neki drugi način. On nije čovek koji želi da sedi kod kuće. A to nisam ni ja. Mi smo ozbiljni radoholičari.

foto: Printscreen Instagram

Da li je tačna priča da u braku sa sportistom manjka seksualnih odnosa zbog svakodnevnih treninga?

- Svako ko je u vezi sa sportistom zna da je situacija upravo suprotna!

Da li je Duško odustao od želje za sinom?

- Radi na tome svim silama!

Da li je istina da si platila kurs fotografije spremačicama?

- Nisam, ali sam im bila dobar instruktor! Imam veoma talentovane dadilje i kućne pomoćnice.

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...