IMA SE, MOŽE SE: Ana se vratila iz ledene Moskve, a Aco iz vrelog Zanzibara!
Foto: Kurir

Kokićka i Pejović doputovali u Srbiju

IMA SE, MOŽE SE: Ana se vratila iz ledene Moskve, a Aco iz vrelog Zanzibara!

Stars -

Pevačica posetila supruga Nikolu Rađena u Rusiji, dok se njen kolega s porodicom baškario u Africi

Ana Kokić doputovala je iz Moskve, gde je deset dana boravila kod supruga Nikole Rađena, dok je njen kolega Aco Pejović stigao na aerodrom „Nikola Tesla“ iz dalekog Zanzibara.

Pevačica nam je rekla da je u prestonicu došla samo na dva dana zbog nastupa, pa opet pakuje kofere i vraća se u Rusiju, gde Nikola igra za vaterpolo klub Dinamo.

- Ovo je kratak predah zbog posla. Otkako je Nikola u Moskvi, živimo na dve relacije, pa mi je avion postao glavno prevozno sredstvo. Međutim, posao ne sme da trpi, napunila sam baterije na minus 17 i sad ćemo da zagrejemo klubove. Jedva čekam da se družim s publikom, a nakon toga se vraćam u Rusiju kod porodice - kaže Kokićeva, koja će u hladnoj Moskvi uživati još desetak dana.

foto: Printscreen

Pevačica jedva čeka da se vrati u Rusiju.

- Deca su na raspustu i mi volimo da svi budemo zajedno. Nikola ima odličan smeštaj, pa nam je tamo druga kuća. Ja spremam, suprug je s decom i, sve u svemu, baš uživamo. Sad sam shvatila da zima i nije toliko strašna, da i u njoj može lepo da se uživa - rekla je Kokićka.

Pejović se pohvalio da je uživao na letovanju s porodicom i da se u Zanzibaru družio s kolegom Sašom Matićem.

- Bilo je fenomelnao, baš sam se lepo odmorio. Uživao sam porodično, ovo je bilo jedno od najlepših letovanja usred zime. Planiram odmor i na Tajlandu, ali o tom-potom. Malo smo se namučili oko putovanja, ali je vredelo ipak. Video sam se sa Sašom Matićem, koji je takođe bio u Zanzibaru. Nismo bili smešteni u istom hotelu, nego sam ja sam otišao do njega, malo smo rakijali (smeh). Super smo se proveli - rekao je Aco.

Kurir / Lj. Stanišić, Foto: Kurir, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track