NADI TOPČAGIĆ ZAPRETIO MUŽ: Razvešćemo se ako ne smršaš!
Foto: Nebojša Mandić, Aleksandar Jovanović

Šok

NADI TOPČAGIĆ ZAPRETIO MUŽ: Razvešćemo se ako ne smršaš!

Stars -

Svakog dana ide na dijetu, a noću ždere. Dobiće promrzline ušiju i nosa, sve joj inje visi s kose jer joj je glava stalno u frižideru

Nadi Topčagić zapretio je muž Zlatko Đorđević da će se razvesti ukoliko pod hitno ne smrša!

On se za Kurir požalio da folkerka neprestano jede i da je veoma zabrinut da će lošom ishranom izazvati ozbiljne zdravstvene probleme.

- Snimili smo opasnu pesmu kod Patala u studiju, ali sada muke mučim s Nadom. Rekla mi je da kad se izmiksuje pesma, neće na televiziju dok ne smrša jedno desetak kilograma. Ja mislim da ako se bude toga pridržavala, biće na televiziji za jedno devet-deset godina. Evo, Nada vrisnu upravo! - priča Nadin muž za Kurir u dahu.

foto: Damir Dervišagić

Zlatko više ne zna kako da je nagovori da pripazi na ishranu.

- Jedini spas je da joj zašijem usta ili se razvedem od nje. Strah me je, klopala bi kroz nos da može! Grdne muke mučim s Nadom zbog njene dijete. Svakog dana posle klope ide na dijetu, a onda je nahvatam noću kako ždere. Strah me je, dobiće promrzline ušiju i nosa, sve joj inje visi s kose jer joj je glava u frižideru. Inače, sada kada razmislim, moja Nada je na dijeti od 2010. godine - tvrdi Đorđević.

Pevačica se često žali na višak kilograma, a kako i ne bi kad je na estradi najveći majstor u kulinarstvu. Pored toga što svakodnevno kuva i mesi, ona sprema i najukusniju zimnicu, pa nije ni čudo što na proleće mora na dijetu.

Kurir / M. D.

Foto: Nebojša Mandić, Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track