ČUVENA KASANDRA EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Zaljubljena sam u Srbe! Kod vas mi se dopada ama baš sve
Foto: Printscreen

Glumica otkriva tajne

ČUVENA KASANDRA EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Zaljubljena sam u Srbe! Kod vas mi se dopada ama baš sve

Stars -

U Srbiji sam se osećala kao kod svoje kuće, veoma ste topao narod. Beskrajno sam zahvalna na toj ljubavi. Želim ponovo da dođem, taj osećaj bar još jednom moram da doživim, kaže Koraima Tores

Koraima Tores, u celom svetu poznatija kao Kasandra, za Kurir je obećala da će ponovo doći u Srbiju posle 21 godine. Heroina najpopularnije telenovele u našoj zemlji je s kolegama i porodicom boravila 1997. godine samo pet dana ali, kako kaže, nigde tako nije dočekana.

Koraima je u ekskluzivnom intervjuu za Kurir otkrila zbog čega bi se vratila u Beograd, šta ju je najviše privuklo kod Srba, šta joj je u životu donela serija koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najprodavaniji TV proizvod sa španskog govornog područja, s kojim glumcima je ostala u dobrim odnosima, kakvi su joj planovi...

U kakvom sećanju ti je ostala Srbija?

- Iz Srbije nosim najlepša sećanja. Rado se setim kako sam kod vas bila dočekana, i ja i moje kolege. Osećala sam se srećno, kao da sam kod svoje kuće. Srbi su vrlo topao i prijatan narod. Beskrajno sam zahvalna na toj ljubavi, uvek ću je nositi u srcu i rado se sećati vašeg gostoprimstva. Učinili ste da se osećam kao privilegovano biće.

foto: Privatna Arhiva

Šta ti se najviše dopalo? Da li bi ponovo došla?

- U Srbiji mi se svidelo bukvalno sve! Sve lepote koje sam videla, znamenitosti... Tada sam se zaljubila u vašu zemlju. Ako bude prilike, sigurno ću ponovo doći. Taj osećaj se bar još jednom mora doživeti.

foto: Zorana Jevtić

O srpskom režiseru

DIVIM SE KUSTI!

Da li si imala priliku da upoznaš ili sarađuješ s nekim iz srpskog glumišta?

- Čula sam za Emira Kusturicu i divim mu se. Kao glumica i profesionalac, veoma ga cenim. On je jedan od svetski poznatih režisera i zaista ga poštujem.

Evo, mi te zovemo da dođeš.

- Prihvatam poziv (smeh). Držim vas za reč!

Tvoja uloga u seriji „Kasandra“ na neki način je bila revolucija u Srbiji pre dvadesetak godina. Kakav je osećaj biti najpopularnija žena na svetu u to vreme?

- Mislim da nisam najpopularnija žena. Mislim da je Kasandra najpopularnija. Ja sam joj samo pomogla, dala joj život i interpretirala njen lik najbolje što znam. Potrudila sam se da dam sve od sebe i pružim svojoj publici najviše što mogu i beskrajno sam zahvalna što su to prepoznali i cenili. Sada čuvam samo lepa sećanja na taj period. Neopisivo je to što sam doživela kao Kasandra. Večno ću joj biti zahvalna na tome.

Šta ti je Kasandra donela u životu?

- Kasandra je donosila i nastavlja da donosi pozitivne stvari. Nikad nisam osetila ništa negativno u vezi s tim likom. Kasandra mi je promenila život. Zbog nje sam otišla poslovno u Kolumbiju, tamo se udala i zasnovala porodicu. Živela sam jedan život pre tog projekta, a drugi nakon tog projekta.

Da li si s kolegama iz serije ostala u kontaktu?

- Nažalost, gotovo ni sa kim nisam u kontaktu. Serija je snimana u Venecueli, a ja tamo već godinama ne živim. Ponekad se čujem s Karlosom Areazom (Tomas u „Kasandri“). Jednom prilikom sam u Bogoti srela i Rafaela Romera (Glinka). Veoma sam srećna kada ih sretnem ili čujem nešto lepo o njima, jer su mi veoma dragi. Napravili smo veliki uspeh s tom serijom, mnogima je karijera krenula uzbrdo.

O pokušaju silovanja

NE RAZMIŠLJAM O IGNASIJU!

Jesi li čula da je tvoj partner iz serije Ignasio, odnosno Osvaldo Rios, bio optužen za pokušaj silovanja Šakire?

- Nisam čula tu priču za Osvalda i, iskreno, ne razmišljam o tome.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja