BEKUTU MUVA MLAĐI MUŠKARAC: Volim starije, ljubio bih te celu! MRKONJIĆ: J...ću mu mater, ona je moja!
Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić

Hit

BEKUTU MUVA MLAĐI MUŠKARAC: Volim starije, ljubio bih te celu! MRKONJIĆ: J...ću mu mater, ona je moja!

Stars -

Milutin Mrkonjić pobesneo na pevačicinog fana koji joj u porukama piše da ima sjajne noge i da bi je obasipao poljupcima od stopala pa do glave

Anu Bekutu na Instagramu je spopao nepoznati muškarac, koji ne prestaje da joj šalje poruke. Pevačica se našla na udaru strastvenog fana, koji joj piše šta bi joj sve radio i koliko mu je privlačna. Njega očito ne zanima što je ona u dugogodišnjoj vezi s Milutinom Mrkonjićem Mrkom, pa je sebi dao slobodu da joj šalje lascivne poruke.

- Lepo ti je telo. Volim starije. Lepe su ti noge. Ana, lepa si. Ljubio bih te celu od stopala. Lepo telo imaš. Volim starije, pišem ti iz Švajcarske - napisao je mladić Ani u poruci koju je ona objavila na društvenoj mreži.

Godine su problem

Bekuta baš i nije bila srećna zbog sadržaja poruka, pa je zamerila muškarcu što se dotakao njenih godina.

- Ja starija? - napisala je Ana u opisu fotografije.

S druge strane, Mrki se ovo nimalo nije dopalo. Bivši ministar je preko Kurira zapretio momku što uznemirava njegovu devojku, pa je obrazložio zbog čega je toliko brani.

- Ljubomoran sam, je*baću mu majku! A ko je taj? Ma je**aću mu majku! - rekao je Mrka kad smo ga pozvali, a onda počeo da se smeje:

foto: Printscreen

Ozbiljna žena

- Šalim se, naravno. Ana zaslužuje da joj se udvaraju muškarci, a ja se ne ljutim jer je ona samo moja. Donekle mora biti malo ljubomore, to je najnormalnija pojava kod ljudi koji se vole. Ne mogu reći da me je baš briga, ali Ana je toliko stabilna ličnost da ne postavljam to pitanje. Osim toga, takva joj je priroda posla i ona je ozbiljna žena. Ni ona nema potrebe da bude ljubomorna jer ja nisam švaler, iako sam ispao najveći švaler i zavodnik, a ovi moji mladi se kriju po kancelarijama i jure devojčice - nastavio je Mrka, pa se u jednom trenutku začudio:

- Čekajte, vi hoćete da vam ja dam ceo intervju o ljubavi s Anom preko telefona? Zašto ne zovete Anu da pitate šta ona oseća prema meni?

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt s Anom, ali nam se ona nije javljala. Kako nam je rekao njen partner, otputovala je sa unukom Sonjom i prepustila se uživanju, pa je to razlog zbog kojeg nije odgovorila na naš poziv.

foto: Printscreen

Šou Živojinovićka stalno udarala glavom

IŠČUPALA LUSTER ZBOG BRENE

Ana Bekuta uklonila je luster iz svoje dnevne sobe, i to zbog Lepe Brene. Iako je u Aninom stanu sve tip-top sređeno, jedna stvar veoma je smetala Breni - dugačak luster o koji je pevačica, izuzetno visoka i dugonoga, često udarala glavom. Sve ovo Bekuta je otkrila u prilogu koji se emituje u okviru emisije Lee Kiš, gde je Ana pokazala kako izgleda njen i Mrkin dom.

- Tokom snimanja jedne emisije u mom domu je bila i Lepa Brena. Ona je stalno udarala u luster. Onda je kroz šalu rekla kad ću da ga skinem. Ja sam rešila da iščupam taj luster i sada kada mi dođe Brena, slobodno može da šeta - rekla je Ana i pokazala rupu na plafonu.

foto: Printscreen

Kurir / J. S.

Foto: Printscreen, Dragan Kadić, Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

HIT! BEKUTA I MRKA ZAPEVALI U WC! Odgovorili na izazov i evo koga žele da vide u KUPATILU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track