BUKTI RAT U PORODICI DRAGOJEVIĆ Dalila poručila svekrvi: Sina nikad više nećeš videti!
Foto: Dragan Kadić

Rijaliti van rijalitija

BUKTI RAT U PORODICI DRAGOJEVIĆ Dalila poručila svekrvi: Sina nikad više nećeš videti!

Stars -

Biljana nema nikakav kontakt s naslednikom jer učesnica „Parova“ neće da joj oprosti što nije bliska s njom, već s drugom snajom, Aleksandrom Subotić

Majka učesnika „Parova“ Dejana Dragojevića Biljana od prošle godine nema nikakav kontakt sa sinom jer joj je snaja Dalila zabranila da ga viđa!

Nakon što je Aleksandra Subotić ponovo ušla u rijaliti, pokrenute su teme razdora u familiji Dragojević. Starleta iz Kaluđerice tvrdi da ju je dever Dejan nazvao „kučkom sa štenetom“ i pozvala je svekrvu Biljanu da potvrdi njene reči da joj je Dalila zabranila da viđa svog sina!

- Biljana bi trebalo da se oglasi, da se javi i kaže kakve joj je poruke Dalila slala. Bukvalno joj je rekla: „Zaboravi Dejana jer si dozvolila da ti jedna Subotićka bude draža od sina“! Napisala joj je da Dejana više neće videti! - urlala je Aleksandra i dodala da Dalila i Dejan porodicu nisu zvali na venčanje iz očiglednih razloga:

- Oni su se venčali zbog fanova. Oni im šalju pare, pa kad su u ljubavi, dobiju više. Zato nisu majke zvali na venčanje!

foto: Marina Lopičić

Pokušali smo da kontaktiramo s majkom zavađene braće, ali se na njen telefon javio sin David.

- Mama trenutno nije tu. Iskreno, ne znamo zašto se Dejan naljutio na nas. Blokirao nas je i na društvenim mrežama i na telefonu. Zvali smo ga za Novu godinu i za praznike da mu čestitamo, nismo mogli da ga dobijemo. Mama je očajna, svaki dan plače jer ne može da čuje sina.

Navodno se Dalila naljutila na moju mamu zbog Subotićke, a Bilja ih podjednako voli i ni u čiju vezu se nije mešala. Deki je bio njen mezimac, treće dete. Ona ga je razmazila više nego mene i sestru. On je našoj sestri poslao odvratne poruke, a zatim sve to izbrisao da ne bi bilo dokaza - rekao nam je David.

Dalila i Dejan nisu želeli da komentarišu optužbe.

- Mi nećemo da pričamo o porodici. Ako krenem o tome, neka se ukućani spreme da neće imati pet minuta za sebe, sve će se vrteti oko nas - zapretila je Dalila.

Kurir / J. S.

Foto: Marina Lopičić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PONOVILA SE: Dalila ima novi nos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track