CECA SE ZATEZALA? Pevačica pokazala ožiljak na licu
Foto: Zorana Jevtić

HIT foto

CECA SE ZATEZALA? Pevačica pokazala ožiljak na licu

Stars -

REMONT Ražnatovićka prilikom dolaska na suđenje s Jelenom Karleušom otkrila da ima veliki rez ispred desnog uha

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se juče na suđenju s Jelenom Karleušom i pokazala ožiljak na licu koji se nalazi ispred desnog uha.

Na fotografiji koju je uslikao paparaco Kurira jasno se vidi hirurški rez koji je, po svemu sudeći, nastao u proteklih nekoliko meseci. Pevačicini fanovi koji su se pojavili ispred suda na Novom Beogradu bili su zatečeni onim što su videli na njenom licu i nisu skrivali zabrinutost. Ceca, koja se pojavila u roze kompletu sa zalizanom kosom, očigledno je previdela da ožiljak na njenom licu može da izazove toliko komentara.

Ceca nekad
Ceca nekadfoto: Fonet

Inače, Ceca je danas došla na pokušaj pomirenja sa Karleušom, ali je posle objavljivanja ovog teksta, došla sa puštenom kosom i prekrivenim ožiljkom.

Ceca danas sa spuštenom kosom
Ceca danas sa spuštenom kosomfoto: Marina Lopičić

Redakcija Kurira juče je kontaktirala sa plastičnim hirurgom koji je godinama radio na VMA (ime i prezime poznato redakciji). Nakon što smo mu pokazali fotografiju na kojoj se jasno vidi ožiljak, doktor je odmah potvrdio da je rađena korekcija lica.

- Vidi se manji deformitet tragusa (ispupčenje na sredini uveta prema licu). Ceca nema resicu, ali vidi se crvenilo, koje je u stvari ožiljak, a još sigurniji znak da je rađena intervencija je ispupčenje ispred uveta. S obzirom na to da je ožiljak još crven, jasno je da je operacija izvedena u poslednjih šest meseci, jer mu baš toliko treba da izbledi. Ako je suditi prema fotografiji, rađen je fejslifting i vidi se da je hirurg pokušao da sakrije ožiljak iza tragusa, ali uvek ostane mali deformitet. I na resici se vidi svež linijski ožiljak celom dužinom koji joj spaja resicu sa licem - rekao je hirurg za Kurir.

Kurir / I. E.

Foto: Zorana Jevtić, Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Uzročnici celulita: 4 jela koja su najveći problem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track