MIA BORISAVLJEVIĆ JE PRE 2 MESECA POSTALA MAMA: A već zna kako će usmeriti ćerku! Neću joj dopustiti da bude pevačica!
Foto: Printscreen Instagram

pevačica otkrila

MIA BORISAVLJEVIĆ JE PRE 2 MESECA POSTALA MAMA: A već zna kako će usmeriti ćerku! Neću joj dopustiti da bude pevačica!

Stars -

Popularna pevačica Mia Borisavljević je pre dva meseca postala mama devojčice Eme i sada sa svojim verenikom Bojanom Grujićem uživa u čarima roditeljstva.

Ona je otkrila da je već donela odluku da svojoj ćerki Emi ne dopusti da jednog dana postane pevačica.

"Ćerki ne dam da pevuši, jer joj nikada neću dopustiti da bude pevačica. Teram je da plače u falšu", kaže sa osmehom Mia i uverava da nije sigurna kako bi se starala o malenoj Emi bez pomoći majke Lidije.

"Moja mama uvek čuva bebu kada Bojan i ja nismo kod kuće. Lidija se preselila iz Valjeva u Beograd još pred kraj moje trudnoće i to se pokazalo kao odličan potez. Ona toliko uživa dok brine o Emi, da svaki put kada je pitam da li je potrebno da pronađem nekoga ko bi je odmenio, ona se naljuti", kaže Mia i otkriva da će se uskoro udati za svog partnera, pevača Bojana Grujića.

"Moj i Bojanov odnos se nije mnogo promenio nakon Eminog rođenja. Smatram samo da je još više očvrsnuo, u smislu da imamo više poverenja jedno u drugo. Planiramo da venčanje obavimo kada budemo krstili ćerku, što će se desiti uskoro. Iako sam uvek pričala da se nikada neću udati, sve je palo u vodu", kaže pevačica.

?

A post shared by Mia Borisavljevic (@miaborisavljevic) on

Budući da je nedavno imala svoj prvi nastup nakon porođaja Mia otkriva zbog čega će ga pamtiti dok je živa.

"Imala sam ogromnu tremu! Neverovatno je koliko mala pauza može da poremeti čoveka, bez obzira na to koliko se dugo bavi muzikom. Činilo mi se kao da nijedan tekst ne znam i da ću kada izađem na binu zablokirati. Zato sam neke pesme morala da zapišem na papir i ponesem sa sobom", kaže Mia za Alo i otkriva zašto je tako brzo odlučila da se vrati poslu.

foto: Printscreen Instagram

"Mnogo sam se uželela publike i zbog toga sam se i vratila nastupima tako brzo. Koliko god to nekom izgledalo suludo, meni se zaista odmah posle porođaja javila ogromna želja da se vratim na scenu", ističe Borisavljevićeva i sa ponosom dodaje da joj prijaju komentari da nakon porođaja izgleda savršeno.

"Da postoji tajna mog izgleda, vrlo rado bih je podelila sa svima. Sigurna sam da bih postala milionerka da sam izmislila recept za vitku figuru nakon porođaja. Međutim, nije u pitanju nikakav čarobni napitak, već isključivo zdrav odnos prema svom organizmu koji čitavog života praktikujem. Vežbam otkad znam za sebe, a trenirala sam čak i u trudnoći" zaključila je Mia.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track