SVE ZBOG NJE: Dojučerašnji prijatelji se posvađali na KRV I NOŽ! Obezbeđenje moralo da REAGUJE! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

HAOS

SVE ZBOG NJE: Dojučerašnji prijatelji se posvađali na KRV I NOŽ! Obezbeđenje moralo da REAGUJE! (VIDEO)

Stars -

Zategnuti odnosi između Radosava Stefanovića Žutog i Filipa Đukića traju već nekoliko dana. Razlog njihove svađe je Filipova devojka Marija Ana Smiljanić.

foto: Printscreen Youtube

Đukić je zamerio svom dojučerašnjem prijatelju što nema poštovanje prema njegovoj lepšoj polovini a ova tema je pokrenuta i danas u toku emisije kada su bivši zadrugari postavljali pitanja aktuelnim učesnicima.

foto: Printscreen Youtube

Lepo sam ti objasnio, nemoj prvi da je prozivaš. Ne možeš ti da daješ sebi za pravo da je prozivaš samo zato što ja i ona imamo takav odnos - rekao je Filip.

Nisam ja nju prvi prozivao nego ona mene - odbrusio mu je Žuti.

U raspravu se uključila i Marija Ana a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo eventualni okršaj, do kog na svu sreću nije došlo.

Boli me ku*ac za vas dvoje, vi ste debili. Vas dvoje ležite u krevetu, ona tebi kaže "Ti si bolestan, a ja sam još bolesnija". Je l' se sad već spremate za sledeću subotu - pitao je Stafanović.

foto: Printscreen Youtube

"Tebe niko ništa ne pita, ti se sam mešaš. Do juče si bio super sa njim a sad pričaš da je žena. Gledaš šta on meni izgovara, šta ja njemu izgovoram".

"Zapisuješ ovde šta pričamo, napisaćeš knjigu kad izađeš. Ti si jedna pi*ketina i prostačina. Pretiš da ćeš me baciti u bazen, samo smeš da pretiš hajde uradi nešto", vikala je Smiljanićeva.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track