Najnovije vesti

POSLEDNJI INTERVJU SINANA SAKIĆA: Uvek sam tom pesmom započinjao nastupe, ne znam kako mi se desilo DA JE ZABORAVIM (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

PRISEĆANJE

POSLEDNJI INTERVJU SINANA SAKIĆA: Uvek sam tom pesmom započinjao nastupe, ne znam kako mi se desilo DA JE ZABORAVIM (VIDEO)

Stars

Razgovarajući o jednom koncertu tokom emisije sa Sinanom Sakićem, voditeljka je istakla kako se dogodilo i to da je pored čak 37 pesama predviđenih za taj događaj, jedna zafalila. Pevač, koji se do tada mnogo čega sa osmehom prisećao i od srca razgovarao na razne teme, priznao je da ne zna kako je moguće da ga tako nešto zadesi, te naveo i razlog.

 

"Ne znam kako je moglo to da mi se desi... Na svakom koncertu u diskoteci ja polazim sa 'Lepa do bola'. Da se meni izmigolji, jednostavno, da mi glava ne radi, ne setim se pesme... A kad sam izašao, 'Sinane, zašto nisi pevao 'Lepa do bola?', a ja vičem ljudi, aman, da me je neko samo podsetio", pričao je on.

 

Pesma koja je, kako je otkrio voditelj odmah posle, pevana na after pariju, a od danas će još jače stezati srca mnogih. Folk pevač je u ranim jutarnjim časovima izgubio bitku sa bolešću. Preminuo je u porodičnom stanu na Dorćolu u Beogradu, saznaje Kurir. Sahrana će biti obavljena u Loznici, prema poslednjim saznanjima u ponedeljak.

(Kurir.rs/Foto: Youtube screenshot)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...