KIJINA MAJKA OGORČENA NA ANABELU: Zgrožena sam da tapše po duševnom bolu moje ćerke! A evo šta je rekla o Gagiju! (VIDEO)
Foto: Printscreen, Dragan Kadić

BESNA NA PEVAČICU

KIJINA MAJKA OGORČENA NA ANABELU: Zgrožena sam da tapše po duševnom bolu moje ćerke! A evo šta je rekla o Gagiju! (VIDEO)

Stars -

Majka Kristine Kocakar, Nadica Zeljković je ogorčena na ponašanje Luninih roditelja Anabele Atijas i Gagija Đoganija, pa je žestoko oplela po njima.

Nadica nije krila koliko je besna zbog reakcie koju je imala Anabela na loše zdravstveno stanje njene ćerke.

Pevačica je ovom prilikom izjavila kako je Kija fantastična glumica i da joj za to treba dodeliti nagradu. Toj izjavi je prethodilo Kijino povraćanje nakon žučne rasprave sa surpugom Slobom Radanović.

"Taj bes kod Kristine će ugušiti ljubav i ona više neće patiti, što je meni najbitnije. Ja sam preživela najgnusniji deo toga svega, a to je ono povraćanje u jezeru. Ona kad ne može da izdrži, krene da povraća. Ljudi su pisali da je ona prava glumica. Jako sam se iznenadila od gospođe Anabele koja može da tapše jednom detetu koje povraća. Ona je majka tri devojčice. Moram da iskomentarišem to što je ona tako reagovala na duševni bol mog deteta. Ona je jedna javna ličnost i zgrozila sam se njenim ponašanjem, da tapše duševnom bolu, ljubavnom bolu. Nas dve se nismo sreli", rekla je Nadica.

foto: printscreen Jutjub

Sa druge strane, Zeljkovićeva je imala samo reči hvale za Gagija Đoganija, Luninog oca, sa kojim se nedavno upoznala.

"Sa Gagijem sam se srela, on me je prijatno iznenadio. Mi smo svi roditelji, i nema tu toga da moje dete ima veći bol, a tvoje manji. Oni, svo troje kad dođu u naš zagrljaj, svima će biti lakši. Gagi i ja smo zajedno gostovali u emisiji "Magazin in", lepo smo se pozdravili. Kraj je rijalitija, nama je dosta, svim majkama je već dosta svega. Možda i kažemo nekad nešto što nije trebalo. Trebalo bi da imamo poštovanja jedni prema drugima. Samo to aplaudiranje me povredil", navela je Nadica.

Kurir.rs/Foto: Dragan Kadić, Printscreen Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track