SVI DETALJI RAZGOVORA BIVŠIH LJUBAVNIKA! LUNA I SLOBA SE DOTAKLI I TEME ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA POSLE RIJALITIJA: Ne smeš to da radiš, ili kaži istinu ILI ĆUTI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

BURNA NOĆ

SVI DETALJI RAZGOVORA BIVŠIH LJUBAVNIKA! LUNA I SLOBA SE DOTAKLI I TEME ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA POSLE RIJALITIJA: Ne smeš to da radiš, ili kaži istinu ILI ĆUTI! (VIDEO)

Stars -

Nakon što su zadrugari pogledali zajedno klipove koji su im puštani, burna noć bila je pred Lunom Đogani i Slobom Radanovićem, koji su neplanirano iskoristili trenutak i porazgovarali o čitavoj situaciji. To se dogodilo pošto je Luna zamolila Nadeždu da pozove pevača u sobu za izolaciju, te mu se pre svega izvinila što je rekla da je loš čovek, jer zapravo ne misli tako.

foto: Printscreen

"Napolju ćemo da vidimo šta i kako", rekao je Sloba, misleći da će time zaključiti sve, međutim ovakvom Luninom odgovoru nije se nimalo nadao.

"Ti vidi. Ja ti želim svu sreću ovog sveta, majke mi moje... Mi nemamo šta da vidimo napolju. Ti imaš da vidiš napolju sa njom. Još ovih dvadeset dana moramo da budemo tu, da se gledamo, a posle svako svom životu", rekla je ona ističući to da koga će on izabrati - da je to isključivo do njega.

Sloba misli da je Luna odustala od zajedničkog života u potpunosti, dok on samo čeka trenutak kada će na miru i sam razmisliti o svemu. Sukob mišljenja često ih je navodio da skreću sa teme na temu.

foto: Printscreen

Naime, on tvrdi da je Luna njega iz straha da ne dođe do stvari do kojih je i došlo, njega zapravo oterala od sebe. Istakao je da i dalje zakonitu suprugu Kristinu Kockar voli, ali da su izgubili bliskost i strast.

"Tebe volim onako kako muškarac voli ženu", rekao je Luni.

Kako su se zavrteli još više u krug, Sloba nije propustio priliku a da Luni još jednom ne skrene pažnju da razmisli pre nego što nešto izgovori, dok ga je ona slušala u tišini, iscrpljena od svega.

foto: Printscreen

"Počni da gledaš i da tumačiš svoje postupke, svoje greške... uvek sam ti govorio da ti je jezik najveći neprijatelj", pričao je Sloba, a Luna ga je slušala pognute glave.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POČASTILA MUŠKARCE: Dejana Živković izbacila grudi u prvi plan! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track