LUNA RIDALA NAD SLOBINIM LJUBAVNIM PISMIMA: Neću dozvoliti da ovo ikada nestane, šta god da se dogodi, ti i ja odavde IZLAZIMO KAO POBEDNICI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SATIMA JE CEPAO, CRTAO, NIJE GA MRZELO

LUNA RIDALA NAD SLOBINIM LJUBAVNIM PISMIMA: Neću dozvoliti da ovo ikada nestane, šta god da se dogodi, ti i ja odavde IZLAZIMO KAO POBEDNICI! (VIDEO)

Stars -

Ponovo su između Lune Đogani i Slobe Radanovića pale teške reči, nakon snimaka koje je produkcija pustila zadrugarima. Kako mu je rekla i da je loš čovek, iako tako ne misli, čitava situacija dovela ju je do suza koje dugo nije mogla da zaustavi. U sobi za izolaciju čitala je sa Nadeždom Biljić njegova ljubavna pisma i kajala se.

"Dođu tako dani kada ti u životu loše krene, kada se mučiš, teško ti je, tražiš izlaz. Kada mi je bilo mnogo teško i kada sam bio bez volje i bio razočaran u život ti si bila moj izlaz. Svaki otkucaj srca, svaka aritmija, svaka glavobolja i sve druge nedaće bile su vredne ovoga što ti i ja sada imamo. Neću dozvoliti da ovo ikada nestane. Šta god da se dogodi, ti i ja odavde izlazimo kao pobednici. Naša nagrada je naš zajednički život i naša iskrena ljubav. Zahvalan sam Bogu za svaki trnutak koji ću provesti sa tobom. Ako je nešto vredno svih ovih muka i neprospavanih noći, onda si to ti, ljubavi moja. Sve bih ponovo uradio kad bi neko vratio vreme. I ne brini, koliko god da se posvađamo, iako ja to nikad ne želi, moja se ljubav neće smanjiti, ni nestati...", jedva je čitala kroz suze Luna, pa pokazala Nadeždi, da vidi svojim očima.

Pisma je uzimala redom i čitala ih. Nije mogla da se smiri.

Bivši ljubavnici kasnije su poveli dug razgovor u sobi za izolaciju.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track