Najnovije vesti

POPOVIĆU, DUŠKO I JA ĆEMO KUPITI GRAND: Karleuša pripretila Saši, a onda joj je on OVAKO ODGOVORIO!
Foto: Printscreen/Instagram

plan za novi biznis

POPOVIĆU, DUŠKO I JA ĆEMO KUPITI GRAND: Karleuša pripretila Saši, a onda joj je on OVAKO ODGOVORIO!

Stars

Jelena Karleuša "zapretila" je Saši Popoviću da će mu preoteti „Grand produkciju“ i upravljati njom kako valja!

foto: Printscreen/Prva

Pored toga što odlično zarađuje na nastupima, popularna pevačica uskoro će postati bogatija za skoro šest miliona evra godišnje. Naime, njen suprug, fudbaler Duško Tošić, nedavno je potpisao ugovor sa kineskim fudbalskim klubom Guangdžou RF, i to za 5,8 miliona evra! Zbog toga je Karleuša odlučila da pokrene i privatni biznis i investira pametno, pa je odlučila da nasledi Sašu Popovića i Lepu Brenu.

foto: Kurir

Na ovu ideju „mala od skandala“ došla je tokom snimanja emisije „Zvezde Granda“, iznervirana time što čelnik najveće muzičke produkcije u regionu nije hteo da pusti u naredni krug takmičarku za koju je Karleuša navijala. Zbog toga je JK počela da viče na Popovića i poručila mu da će ga svrgnuti sa trona na kojem je godinama.

 

foto: Dragana Udovičić

"Slušaj, Sale, ja ću nagovoriti mog supruga da mi kupimo „Grand“! Onda ću ja da sedim u toj tvojoj direktorskoj stolici i odlučivaću umesto tebe", rekla mu je pretećim tonom Jelena.

foto: Printscreen/Prva

Ipak, izgleda da se Popović nije previše uzrujao zbog ovih Karleušinih reči, a svojim komentarom nagovestio je da bi mu prijalo da se uskoro penzioniše.

foto: Printscreen/Youtube

"Slobodno, Jelena. Možeš odmah da sedneš u moju stolicu, predajem ti je rado. Možeš i da odlučuješ umesto mene. Samo ti i Duško dajte pare, i nema problema", rekao je šaljivim tonom Popović.

 

Podsetimo, kada je Tošić pre manje od mesec dana potpisao novi ugovor, spekulisalo se da će pevačica i fudbaler kupiti nekretninu u Kini. Iako ozbiljno razmišljaju o tome, Jelena kaže da joj suprugov novac nije bitan jer i ona sama odlično zarađuje. Pre nekoliko meseci pevačica je u „Zvezdama Granda“ otkrila da se ponekad dešava i da na mesečnom nivou zaradi više od Duška. Sva je prilika da će je on ubrzo prešišati, ali najvažnije je da sve ostaje u porodici!

 

Kurir.rs/ J. Stuparušić/ Foto: Printscreen Instagram

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KARLEUŠA I BRENA UDRUŽILE SNAGE, ZAPEVALE ZAJEDNO I OD SRCA: Trenutak sa svadbenog veselja Piksijeve naslednice koji OBARA SA NOGU! (VIDEO)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...