Najnovije vesti

HRVATI ZABRANILI BAJAGU: Organizator popustio pod pritiskom branitelja!? PECIKOZA: Bend nije ni trebalo da nastupi
Foto: Dragana Udovičić

U POSLEDNJI ČAS

HRVATI ZABRANILI BAJAGU: Organizator popustio pod pritiskom branitelja!? PECIKOZA: Bend nije ni trebalo da nastupi

Stars

Naime, kako se navodi, Bajaga je trebalo da nastupi na ovogodišnjim "Danima piva" u Karlovcu, ali umesto njega goste će zabavljati "Hladno pivo". Menadžer Gane Pecikoza demantovao je da je poznati beogradski bend uopšte trebalo da nastupi, iako na početnoj onlajn stranici "Dana piva" i dalje stoji video snimak objavljen na "Jutjubu" aprila ove godine u kojem je Bajaga predstavljen kao deo programa.

foto: Youtube screenshot

"Niko nije mogao da otkaže nešto što nije ni zakazano. Bili smo u pregovorima oko nastupa 'Bajage i Instruktora' u Karlovcu, međutim, oni su se odlučili za drugu soluciju. Nijedan ugovor niko nije potpisao sa organizatorima, tako da je nemoguće da otkažemo nešto za šta nismo bili angažovani. Apsolutno je pravo svakog organizatora da dovede muzičare koje on želi. Nama je važno da sutra imamo veliki koncert u Puli, koji, eto, nikakvi branitelji nisu probali da spreče", rekao je za Tanjug Pecikoza.

Radio Mrežnica, kako piše hrvatski Index, neslužbeno navodi kako se zamena dogodila zbog pritiska dela "braniteljskih udruga" i branitelja koji su izrazili negodovanje mogućnošću da Bajaga ovde gostuje. Bajagin nastup je tako, kako se priča, otkazan u praktičko poslednjem trenutku, a koncesionaru je navodno "suptilno predložena izmena izvođača".

Predstavnik Petar Banić kaže da "nema komentara". Odgovori od Grada još se čekaju.

Inače, Bajaga je u Karlovcu nastupao već dva puta, oba puta tokom 2011. godine.

foto: Stefan Jokić

(Kurir.rs/Index/Foto: Dragana Udovičić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...