NIKOLIĆEVA IZAZVALA GNEV JAVNOSTI ZBOG SNIMKA: Karleuša je molila da se dozove pameti, pa se priključila i OVA koleginica! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

BRUKA

NIKOLIĆEVA IZAZVALA GNEV JAVNOSTI ZBOG SNIMKA: Karleuša je molila da se dozove pameti, pa se priključila i OVA koleginica! (FOTO)

Stars -

Ana Nikolić izazvala je gnev pratilaca na Instagramu nakon što je u snimku koji je postavila ismevala siromašne koji ne mogu sebi da priušte da slave rođendan na luksuznim mestima kao ona!

foto: Damir Dervišagić

Pevačica je bez ikakvog povoda počela da se ruga ljudima koji nemaju novca. Nakon što je njen suprug Stefan Đurić Rasta profitirao na koncertu u Beogradu, Nikolićeva je pokupila harač i odletela u Rim kako bi proslavila 40. rođendan. Dok je na krovu jednog luksuznog hotela ispijala skupoceno penušavo vino, Ana se snimala kako bi se pohvalila na društvenim mrežama i zahvalila svojim fanovima na čestitkama, ali i otkrila kako je u velikom "problemu".

foto: Instagram

- Dragi moji, htela sam da vam se zahvalim na prelepim željama. Punim 40, zvuči strašno, verujte mi. Kako treba da se osećam po tom pitanju? Razumeće me žene koje imaju toliko godina i slične probleme - jadala se Ana, a potom kadar sa sebe prebacila na Koloseum, na koji je s terase imala pogled. - Imam sve razloge da budem ponosna na sebe. Ali 40 je već zastrašujuće.

foto: čitalac Kurira

Što bi moja pokojna baba rekla, "rasitnila si petu banku". Danima sam ležala kod kuće i razmišljala šta da radim. I onda sam shvatila: uz malo botoksa, par čaša skupog šampanjca i s pogledom na Koloseum ili Crkvu Svetog Petra u Rimu... a možda i sa tri para novih "lubutenki" koje ću kupiti, shvatila sam da će mi četrdesete lakše pasti! Ovo je ujedno i moj savet drugim devojkama koje pune 40 godina, pošto ja sebe smatram devojkom, da urade isto - rekla je Ana, koja je očigledno zaboravila kako narod u Srbiji živi.

foto: Instagram

Vrhunac je bio kada je "siromašnima" dala savet.

foto: Zorana Jevtić

- Ako nemate finansijske mogućnosti da budete u Rimu kao ja, eto, imaćete možda za pogled na luksuzni hotel "Hilton" u Beogradu, za neke cipele u "Zari" i par čaša proseka. Ljubi vas i voli Ana Nikolić - poručila je ona.

Pevačicini pratioci osuli su paljbu po njoj zbog ovakvih izjava: "Ovo liči na provokaciju!", "Vidi se da si nesrećna pa se lečiš novim parom cipela" i "Zar samo novac kupuje sreću? Šta da radimo mi koji ga nemamo? Razočarala si me...".

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Instagram

Reagovale JK i Marija Alo, ženo, trgni se!

foto: Printscreen Instagram

Anino podsmevanje onima koji nemaju nateralo je Jelenu Karleušu i Mariju Šerifović da se oglase. Pop diva je ostavila koleginici komentar ispod videa u želji da je verbalno "ošamari" i da bude ona stara Ana.

foto: Printscreen

- Alo, ženo! Saberi se, trgni se i budi ono što si uvek bila! Grom! - napisala joj je Jelena i pokupila pozitivne reakcije. Marija Šerifović je reagovala na svom Tviter nalogu.

foto: Instagram

- Ko hoće sa mnom da gledamo u "Hilton" i pijemo proseko? - pitala je fanove, koji su je zamolili da im kupi "Zarine" cipele.

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track