NE ZNA ŠTA DA RADI

OKRENULA GA JE PROTIV MENE! ONA GA NE VOLI: Bane besan na Zerinu! Zbog nje je puklo veliko prijateljstvo! (VIDEO)

Rijaliti -

Učesnik rijalitija "Zadruga" Bora Santana nije mogao da nađe rešenje za svoj problem, te je došao kod Drveta mudrosti i požalio se na odnos koji ima sa svojim nekadašnjim dobrim drugom Banetom Čolakom.

foto: Printscreen

Muzičar je istakao da mu je jako žao to što je mislio da su on i Čolak pravi prijatelji.

"Nisam verovao, mnogo sam se razočarao što me ne primećuje, niti smo u svadji niti smo imali neku negativnu pricu. Ne obraća mi se kao prijatelj uopšte. Nasrnuo je na mene. Nema poštovanja. Kakvi smo to drugari, ni njegova devojka me ne poštuje. Maltretira Baneta i ne dozvoljava mu da vreme provodi sa društvom. Mogli smo da nastavimo lepo druženje", počeo je Santana.

foto: Printscreen

"Sve radi zbog rijalitija. Stiče neku popularnost, misli da je aktuelno da bude u vezi. On se Zerine plaši, ona ga psihički muči. Slepo je zaljubljen. Ni majku nije slušao. Želim im sve najbolje, ali mislim da je ružno što ne provodimo vreme zajedno. Ko je Čolak? Ovaj što je ovde u riajalitiju, ili onaj spolja", nastavio je Bora, o svom prijatelju.

foto: Printscreen

"Prijatelji su kao novac lako ih je steći, ali ih je teško zadržati", posavetovalo ga je Drvo, te će Santana razmisliti o ovim rečima do sledećeg viđenjima sa njim.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja