DEČKO ALEKSANDRE BURSAĆ ZVAO ANĐELU VEŠTICU NA MARATONSKI SEKS: Pevačica u paklu posle SKANDALA! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

izveštičarila im vezu

DEČKO ALEKSANDRE BURSAĆ ZVAO ANĐELU VEŠTICU NA MARATONSKI SEKS: Pevačica u paklu posle SKANDALA! (FOTO)

Stars -

Pevačica Aleksandra Bursać našla se u paklu kada je saznala da je njen dečko sa kojim je bila protekle dve godine u vezi, Zoran Uglješić, od aprila ove godine slao vulgarne poruke Anđeli Veštici.

foto: Kurir

Naime, isplivale su poruke u kojima se vidi kako Zoran Anđeli piše na Instagramu kako želi seks sa njom, opisuje šta bi sve radio, ali i da bi to bio maratonski seks.

Sve ovo je saznala Aleksandra, koja je momentalno izašla iz stana u kojem živi sa Zoranom i dala mu rok da se iseli. Nakon svega, ona je veoma utučena, a jednom porukom je odlučila da sve objasni.

foto: Printscreen Instagram

"Dragi moji, kako se dalje ne bi širila bespotrebno priča, želim ovim putem da potvrdim tekst koji je izašao u medijima. Situacija u kojoj sam se našla nije ni malo prijatna, ali verujem da se sve dešava sa razlogom. Ljudi ulaze u naše živote, ali i izlate s razlogom"

foto: Kurir

"S obzirom da sam javna ličnost, koristim priliku da svim devojkama skrenem pažnju na dodatnu opreznost koja nije na odmet. Moja porodica i prijatleji su uz mene i to je u ovom trenutku najbitnije. Ovo je moje poslednje oglašavanje na tu temu. Hvala na razumevanju".

Kurir.rs, Blic / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja