UDES U RUZVELTOVOJ! SIN SINANA SAKIĆA U BMW SUDARIO SE S MERCEDESOM: Alen POBESNEO, izleteo iz kola da se obračuna! SAOBRAĆAJ ZAUSTAVLJEN SAT VREMENA
Foto: Dragana Udovičić

BELO I CRNO

UDES U RUZVELTOVOJ! SIN SINANA SAKIĆA U BMW SUDARIO SE S MERCEDESOM: Alen POBESNEO, izleteo iz kola da se obračuna! SAOBRAĆAJ ZAUSTAVLJEN SAT VREMENA

Stars -

Alen Sakić, sin pokojnog narodnog pevača Sinana Sakića, danas oko 13.30 sati, imao je sudar u centru Beograda na uglu Ruzveltove i Kraljice Marije.

Kako kažu očevici, on se belim BMW sudario sa crnim "mercedesom". Udes kod Vukovog spomenika, a sin pokojnog Sinana navodno je zaustavio saobraćaj da bi se, kažu očevici, "verbalno obračunao sa vozačem drugog vozila". Saobraćaj je bio u zastoju oko sat vremena.

Dok su se raspravljali, putnici su počeli da napuštaju gradski prevoz i idu pešice, jer nisu mogli da čekaju da se rasprava okonča. Navodno, raspravljali su se oko štete koja treba da se plati.

foto: Dragana Udovičić

Inače, pokojni Sinan Sakić, da je živ, na današnji dan slavio bi 62. rođendan. Legendarni pevač preminuo je 1. juna ove godine, u porodičnom stanu na Dorćolu, izgubivši bitku sa bolešću na dan kada mu je trebalo biti saopšten datum transplatacije jetre. Sahranjen je na muslimanskom groblju u rodnoj Loznici, a ispratilo ga je 6 efendija, kao i Reisul-ulema iz Beograda i hodža iz Turske.

1 / 10 Foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track