KRALJICA SPLAVOVA SLAGALA LEKARE: Danijela Vranić primljena u bolnicu zbog trovanja, a onda RASKRINKANA!
Foto: Printskrin

SAZNAJEMO

KRALJICA SPLAVOVA SLAGALA LEKARE: Danijela Vranić primljena u bolnicu zbog trovanja, a onda RASKRINKANA!

Stars -

Danijela Vranić prošle nedelje primljena je na jednu privatnu kliniku pod izgovorom da se otrovala hranom. Međutim, lekari su brzo ustanovili da je pevačici zasmetao alkohol koji je dan pre toga konzumirala u prekomernim količinama, saznaje Kurir.

Nekada velika zvezda i "kraljica splavova" potpuno se povukla iz javnosti, samo periodično se pojavi neka informacija u medijima koja uglavnom služi da podseti da je pre bila popularna. Poslednji put o njoj se naveliko pisalo zbog dugovanja za infostan, koji je iznosio oko 200.000 dinara, što ona nije mogla da plati, pa je morala da dug vraća u ratama. Takođe, Danijela je često bila tema medija zbog toga što voli da popije i izgleda da se tog poroka još uvek nije otarasila.

Prema saznanjima Kurira, pevačica je i prošle nedelje imala mali peh sa alkoholom, koji je konzumirala više nego što je trebalo, pa je završila u bolnici.

"Prošlog petka Danijela je došla kod nas u kliniku žaleći se da ima bolove u stomaku, slabost u organizmu i da se otrovala hranom. Lekarima je bilo sumnjivo to što im je rekla da nema dijareju, već samo povraćanje, što nije karakteristično kada se otrujete hranom. Zato su joj uradili neke analize, između ostalog i krvi, a imali su šta da vide.

Ispostavilo se da je prethodnog dana mnogo popila i da je to očigledno zasmetalo njenom želucu, koji je reagovao povraćanjem i malaksalošću", kaže naš izvor i dodaje: "Doktori su je potom pitali da li je pila alkohol, a Danijela je priznala da jeste, ali u malim količinama.

Naravno, njima je odmah bilo jasno o čemu je reč i da nema potrebe da se rade detaljne analize. Dali su joj dve boce infuzije, nakon čega je u boljem stanju napustila kliniku".

foto: Tanjug/Andrej Pap

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Danijelom, ali ona se nije javljala na broj poznat redakciji.

Agresivna kad popije koju više

Hapšena zbog vožnje u pijanom stanju i napada na policajce

U septembru 2011. odjeknula je vest da je tada megapopularna Danijela uhapšena u centru Beograda zbog vožnje u pijanom stanju i napada na policajce koji su pokušali da je legitimišu. Pripadnici MUP pokušali su najpre da je zaustave kod Studentskog parka, ali je ona svojim džipom brzinom munje preletela ulicu i umalo pregazila pešaka.

Oni su krenuli za njom i stigli je kod Terazija. Počela je da se svađa i da viče na policajce, odbijajući da pokaže dokumenta i izađe iz vozila. U jednom momentu je čak dala gas i krenula vozilom na saobraćajce da ih udari i pobegne. Potom je Danijela besno izašla iz auta i jednom od policajaca lupila šamar, udarila ga pesnicom u lice, a potom mu i pocepala uniformu.

Nakon toga, uhapšena je zbog vožnje u pijanom stanju i napada na službeno lice. Godinu dana nakon ovoga, Danijela je priznala da je pijana napala policajca i osuđena je na šest meseci zatvora, uslovno godinu dana.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić, Ivan Ercegovčević/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track