SVE PRŠTI OD LUKSUZA

EVO GDE ŽIVI EMINA JAHOVIĆ POSLE RAZVODA! Pevačica se snimala po kući, narod ZINUO OD ŠOKA! (VIDEO)

Stars -

Kako se bliže praznici, pevačica Emina okitila je kako je okitila njen životni prostor. Sve pršti od luksuza! Bogata trpezarija, udobna dnevna soba sa ogromnim stolom u samom centru, staklo, ukrasi...

foto: Printscreen Instagram

Pre razvoda, javnost je svakako bila oduševljenja time kako je tada bračni par Jahović-Sandal uredio kuću. Posle razvoda, svi su zinuli kad su videli u kakvom raju živi Emina!

Emina Jahović i Mustafa Sandal 6. juna ove godine stavili su tačku na deceniju dug brak za, kako se navodilo, svega 15 minuta. Dobila je 2 miliona evra od prodaje vile u Istanbulu, kuću od 250.000 evra u Beogradu, 2.800 evra alimentacije, 950 evra mesečno za sinove, 11.300 evra za letnji odmor, automobil od 50.000 evra i mogućnost korišćenja Mustafinog broda 3 meseca godišnje.

Par je tada udružio snage i javnosti saopštio da im je sreća naslednika na prvom mestu.

"Od danas, zbog naše dece Jamana i Javuza ovaj kraj braka neće biti i kraj našeg prijateljstva i zajedništva. Poštovanje je ono što i dalje umnogome gajimo jedno prema drugom i tako će se ubuduće nastaviti. Isto razumevanje očekujemo i od vas, novinara i javnog mnjenja, da zbog naše dece ispoštujete ovu odluku i na ovome neka se završi. Hvala puno", pisalo je u saopštenju.

Pred sam kraj 2018, pevačica je uplovila u emotivnu vezu sa turskim milionerom Sadetinom Saranom. Tamošnji mediji prate svaki njihov korak, kako više i ne kriju da su u vezi.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja