Najnovije vesti

SVE PRŠTI OD LUKSUZA

EVO GDE ŽIVI EMINA JAHOVIĆ POSLE RAZVODA! Pevačica se snimala po kući, narod ZINUO OD ŠOKA! (VIDEO)

Stars

Kako se bliže praznici, pevačica Emina okitila je kako je okitila njen životni prostor. Sve pršti od luksuza! Bogata trpezarija, udobna dnevna soba sa ogromnim stolom u samom centru, staklo, ukrasi...

foto: Printscreen Instagram

Pre razvoda, javnost je svakako bila oduševljenja time kako je tada bračni par Jahović-Sandal uredio kuću. Posle razvoda, svi su zinuli kad su videli u kakvom raju živi Emina!

Emina Jahović i Mustafa Sandal 6. juna ove godine stavili su tačku na deceniju dug brak za, kako se navodilo, svega 15 minuta. Dobila je 2 miliona evra od prodaje vile u Istanbulu, kuću od 250.000 evra u Beogradu, 2.800 evra alimentacije, 950 evra mesečno za sinove, 11.300 evra za letnji odmor, automobil od 50.000 evra i mogućnost korišćenja Mustafinog broda 3 meseca godišnje.

Par je tada udružio snage i javnosti saopštio da im je sreća naslednika na prvom mestu.

"Od danas, zbog naše dece Jamana i Javuza ovaj kraj braka neće biti i kraj našeg prijateljstva i zajedništva. Poštovanje je ono što i dalje umnogome gajimo jedno prema drugom i tako će se ubuduće nastaviti. Isto razumevanje očekujemo i od vas, novinara i javnog mnjenja, da zbog naše dece ispoštujete ovu odluku i na ovome neka se završi. Hvala puno", pisalo je u saopštenju.

Pred sam kraj 2018, pevačica je uplovila u emotivnu vezu sa turskim milionerom Sadetinom Saranom. Tamošnji mediji prate svaki njihov korak, kako više i ne kriju da su u vezi.

Kurir.rs/Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...