Najnovije vesti

PREKO GRANE NEMA VIŠE POSLA ZA SRPSKE FOLKERE: Estrada za Novu godinu peva u prestonici, a evo ko će za NOĆ uzeti 40.000 €
Foto: Kurir

NAJLUĐA NOĆ

PREKO GRANE NEMA VIŠE POSLA ZA SRPSKE FOLKERE: Estrada za Novu godinu peva u prestonici, a evo ko će za NOĆ uzeti 40.000 €

Stars

Najpopularniji pevači nastupiće u srpskoj prestonici za doček Nove godine. Navodno u inostranstvu nema toliko posla, a ni novca.


Najveće muzičke zvezde pevaće u Beogradu za doček, jer u inostranstvu nisu uspeli da se pogode za honorare koje su nekad uzimali.

 

Jelena Karleuša, Aca Lukas, Marija Šerifović i Aco Pejović uspeli su da izvuku najveće honorare, pa će za veče zaraditi između 30.000 i 40.000 evra!

foto: Marina Lopičić

Radiša Trajković Đani, Seka Aleksić i Ana Bekuta uspeli su da se dogovore da za jednu noć zarade 25.000 evra, dok će Dara Bubamara, poput svojih mlađih kolegnica Katarine Grujić i Milice Pavlović pevati za 15. 000 evra.

foto: Dragan Kadić

Poznati estradni menadžer Bane Obradović koji je organizovao koncerte Pejoviću,Mariji Šerifović, Ani Bekuti i mnogim zvezdama, kaže da su se sva velika imena sjatila u prestonicu, jer "preko grane" više nema posla kao ranije.

 

"Opao je posao u inostranstvu. Nekada su pevači tamo imali četiri dana nedeljno, a sada se radi samo subotom. Došlo je do smene generacija. Vratili su se u Srbiju oni koji su slušali naše izvođače, a sada tamo izlaze njihova deca, koja radije idu na žurke gde muziku pušta di-džej", objašnjava Obradović.

Mnogi menadžeri pevača sa naše estrade kažu da je Beograd postao epicentar provoda i da su se zato mnogi odlučili da novogodišnju noć rade upravo u Srbiji.

 

"Mnogo Bugara, Slovenaca i Hrvata dolazi ovde da se provede", kaže menadžer Saša Obradović.

 

Podsetimo, ispred Doma Narodne skuštine, Beograđani, a i njegovi gosti, besplatno će moći da slušaju Harisa Džinovića, Sašu Kovačevića i Bajagu.
 

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/Informer/Foto Kurir

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...