RECITE TOŠIĆU DA PUŠI K..AC! Vranješ se nije uplašio Duškovih pretnji, žestoko mu odbrusio! RAT ZBOG KARLEUŠE SE ZAHUKTAVA
Foto: Kurir/Profimedia

Rat

RECITE TOŠIĆU DA PUŠI K..AC! Vranješ se nije uplašio Duškovih pretnji, žestoko mu odbrusio! RAT ZBOG KARLEUŠE SE ZAHUKTAVA

Stars -

Bosanski fudbaler poludeo kad je čuo da mu suprug pop dive poručuje da se mediji obrate Ognjenu za problem s Jelenom.

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da su Jelena Karleuša i Duško Tošić navodno zapali u bračnu krizu zbog njegovog kolege Ognjena Vranješa, dva fudbalera su ozbiljno zaratila.

foto: Sonja Spasić

Naime, bosanski reprezentativac je najstrašnije uvredio pevačicinog muža, koji je hteo sa njim da raščisti račune. Duško je preko medija novinarima poručio da se za sva pitanja obrate isključivo fudbaleru Anderlehta, što je njega izvelo iz takta, pa je besno poručio:

- Recite Dušku da puši ku*ac! Eto, toliko mu prenesite. Neka mi popuši ku*ac. Neka rešava problem sa svojom ženom. Slobodno mu poručite da sam ja to rekao.

foto: Marina Lopičić

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tošićem, koji se trenutno nalazi u Kini, da čujemo njegov komentar na Vranješevu poruku, ali se on nije javljao na telefon.

PATRIOTA

ČETNIČKI VOJVODA NA RUCI

Ognjen Vranješ važi za velikog patriotu, zbog čega je često imao probleme na utakmicama. On je pre mesec dana preskočio meč Lige Evrope sa Dinamom u Zagrebu. Razlog je tetovaža četničkog vojvode Momčila Đujića koju ima na desnoj ruci. Hrvati mu to nisu oprostili, kao ni činjenicu da je 2010. godine na stadionu Maksimir u Zagrebu kao član Šerifa nosio majicu Delija ispod dresa. Pored tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića, Vranješ od 2015. godine ima na sebi tetovažu granice Republike Srpske. Zbog toga je u svađi sa navijačima BiH reprezentacije Fanatikosima.

foto: Printscreen

Svađa posle dočeka

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Vranješem, ali on nije odgovarao na naše pozive. Ni Karleuša nije bila dostupna za komentar.

Podsetimo, haos između JK i Duška navodno je nastao posle dočeka, kada je fudbaler oduzeo telefon pevačici i pronašao joj poruke koje joj je slao Vranješ.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić Foto: Kurir/Profimedia/printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track