VERENICA DARKA LAZIĆA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Folker planira da nazove sina po anđelu koji ga je pogledao I SAČUVAO U ŽIVOTU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ODUŠEVILA

VERENICA DARKA LAZIĆA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Folker planira da nazove sina po anđelu koji ga je pogledao I SAČUVAO U ŽIVOTU! (FOTO)

Stars -

Marina Gagić i Darko Lazić uskoro će dobiti svoje prvo dete. Pevač koji se i dalje oporavlja od saobraćajne nesreće koju je doživeo 23. oktobra prošle godine sina planira da nazove po anđelu za koga veruje da ga je spasao i sačuvao u životu.

"Mogu da kažem da je Darka ova nesreća veoma promenila, sada je shvatio šta je život i koliko on vredi. Darku sam prepustila da odabere ime za sina i on je odlučio da će se zvati Mihajlo, po anđelu za koga Darko veruje da ga je spasao i sačuvao u životu", rekla je jednom prilikom Svetu Marina, pa nastavila: "Darko je svestan da se čudom spasao, zbog toga je počeo da veruje u Boga i da se moli", dodala je ona, a potom priču zaključila detaljima svog drugog stanja.

"Ja polako guram, zasad nemam većih problema i nadam se da će tako biti do kraja. Ponekad imam mučnine i malaksala sam, ali ništa strašno. Darko mi daje snagu i jedva čekam da stane na noge, pa da zajedno uživamo i sređujemo sobu za sina", rekla je ona.

"Moj savršeni mališan", potpisala je fotografiju na Instagramu i pokazala trudnički stomačić.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs/Foto: Instagram screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track