NADAM SE DA JE SVESNA DA JE POGREŠILA! Rođendanski intervju Duška Tošića za Kurir: Ne želim da Jelena POMINJE nijednog muškarca DOK JE SA MNOM! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

pre 11 godina

NADAM SE DA JE SVESNA DA JE POGREŠILA! Rođendanski intervju Duška Tošića za Kurir: Ne želim da Jelena POMINJE nijednog muškarca DOK JE SA MNOM! (FOTO)

Stars -

Duško Tošić proslavio je 34. rođendan u Kini sa porodicom. Posle dužeg vremena, u jeku porno skandala u čijem se centru pronašla, Jelena Karleuša oglasila se putem Instagrama i čestitala suprugu rođendan.

"Slavljenik", potpisala je zajedničku fotogrfaiju ona.

Inače, Duško Tošić je svojevremeno kao kao fudbaler Verdera i srpski reprezentativac, u rođendanskom intervjuu kritikovao sadašnju ženu, pevačicu Jelenu Karleušu, zbog pominjanja bivših veza u javnosti.

foto: Printscreen

"Kritkovao sam je, Jelena je malo brza na rečima. Obavićemo razgovor i rešićemo stvari jer ne može tako brzopleto da pominje neke stvari koje su se dogodile pre osam godina. Ne želim da pominje nijednog muškarca dok je sa mnom! To su ozbiljne stvari koje nose posledice. Sve to je nepotrebno u ovom trenutku jer smo se verili. Ta priča objavljena je u tabloidima pre osam godina i ne treba moja verenica da priča o tome. Jelena se izletela. Nadam se da je svesna da je pogrešila!" izjavio je Duško za Kurir sport koji je izlazio 2008. godine.

Tom prilikom nije želeo da otkriva šta je poželeo.

"Ako kažem neće se ostvariti", izjavio on tada.

Zatim, priznao je da mu smeta što ih porede sa Bekamovima.

"Od početka sam rekao da mi takvo poređenje smeta. Prihvatio sam to, ali mi nije kompliment i ne utiče na moju karijeru. Jelena je to prihvatila, jer je zbog njene profesije njoj to normalno. Atraktivan smo par, ali osim posla kojim se bavimo nemamo ništa zajedničko", pričao je Tošić.

foto: Printscreen

Podsetimo, skandal o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića krenuo je početkom 2019, a sve je počelo zbog poruka koje je, kako se navodilo, pevačica razmenjivala sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Duško joj je, kako se pisalo, zaplenio moblini telefon kada je pronašao poruke. Par je demantovao ove navode i ne sluteći kakav ih pakao tek čeka.

Sporne fotografije i prepiske uveliko kolaju internetom, a u jeku skandala Karleuša je otišla kod Tošića u Kinu, gde su zajedno proslavili njegov 34. rođendan.

foto: Kurir/Profimedia

Kurir.rs/Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja