ŠABANOVA ĆERKA IMALA JE 13 GODINA KADA SE POJAVILA SA NJIM U SPOTU: Evo zašto je Ilda uvek bila Šaulićeva MEZIMICA I PONOS! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

DAVNE DEVEDESETE

ŠABANOVA ĆERKA IMALA JE 13 GODINA KADA SE POJAVILA SA NJIM U SPOTU: Evo zašto je Ilda uvek bila Šaulićeva MEZIMICA I PONOS! (VIDEO)

Stars -

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj. Ilda Šaulić prvi put se pojavila u spotu svog oca Šabana Šaulića za pesmu "Hajde mala da pravimo lom", i tada je shvatila da želi da se bavi muzikom.

"Mislim da sam ovde imala 13-14 godina. Ja sam tada igrala tenis aktivno i onda mi je bilo mnogo lepo. Kada je on u jednom trenutku rekao da snima spot, ja sam izrazila želju da se ja pojavim u njemu", prisetila se uz osmeh Ilda Šaulić gostujući u emisiji "150 minuta" na Prvoj televiziji.

foto: Printscreen YT

Spot tokom devedesetih godina prošlog veka i Šabanova pomenuta pesma bila je u to vreme hit, a nastup mlade Šaulićeve pravi pogodak u tom trenutku.

Ilda je tada bila tinejdžerka koja je đuskala pored oca, a ovo prvo pojavljivanje odredilo joj je dalju muzičku karijeru. Naime, kao patrijarhalno vaspitana devojka, slavu nije želela da gradi na račun provokativnog izgleda, ali ni slave svog oca, več je krčila put sama svojim glasom i svojim radom.

Kurir.rs / Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track