Najnovije vesti

EVO KAKO JE U PORODIČNOM DOMU ŠAULIĆA! Ilda i Gordana na emotivnoj klackalici: Drže se sve dok se ne desi OVO! Onda suze iznova naviru i one jecaju... (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

VELIKA JE TO TUGA

EVO KAKO JE U PORODIČNOM DOMU ŠAULIĆA! Ilda i Gordana na emotivnoj klackalici: Drže se sve dok se ne desi OVO! Onda suze iznova naviru i one jecaju... (FOTO)

Stars

Ilda i Gordana Šaulić trude se da ostanu pribrane sve vreme, međutim, kako se navodi, majku i ćerku žestoko su uzdrmane povodom pogibije Šabana Šaulića

 

1 / 17 Foto: Ana Paunković

 

Porodični prijatelj otkriva:

 

"One su na emotivnoj klackalici. Malo se primire i kako ko uđe u kuću, navru neka sećanja i emocije, ponovo suze... A onda se ponovo sastave. Velika je to tuga". 

 

 

Podsetimo, obdukcija Šabana Šaulića je završena, a iako je prvobitno bilo planirano da Sanela i Mihajlo sa telom pokojnog oca iz Nemačke krenu tek oko 22 sata i u Srbiji budu oko ponoći, došlo je do promene.

 

S obzirom na to da je obdukcija gotova, papiri se privode kraju i Šabanovi sin i ćerka će ka aerodromu krenuti za dva sata, a potom vladinim avionom iz Dortmunda stići u Srbiju.

Sa aerodroma u Nemačkoj će ih ispratiti srpski konzul, a iako je prvobitno bilo planirano da let bude u kasnim večernjim satima, on je pomeren, tako da će u Srbiju stići ranije.

 

 

Šaban Šaulić tragićno je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Nemačkoj kada je u automobil u kom je bio pevač udario drugi auto. Preminuo je u nedelju rano ujutro u bolnici, podlegavši povredama.

 

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Blic/Foto: Nemanja Nikolić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...