Najnovije vesti

PROŠLO JE 7 DANA OD KAKO NAS JE NAPUSTIO... Goca Šaulić se oglasila sedmicu nakon Šabanove TRAGIČNE SMRTI!
Foto: Kurir

BOL

PROŠLO JE 7 DANA OD KAKO NAS JE NAPUSTIO... Goca Šaulić se oglasila sedmicu nakon Šabanove TRAGIČNE SMRTI!

Stars

Šaban Šaulić je umro tačno pre 7 dana, a sahranjen je 22. februara u Aleji zaslužnih građana. 

Porodica Šaulić izdala je zvanično saopštenje, a Goca se zahvalila svima koji su joj bili podrška, kao i onima koji su izjavili saučešće.

foto: Damir Dervišagić

"Prošlo je sedam dana otkako nas je napustio suprug, otac, deda, tast, svekar, kum, brat, prijatelj, veliki čovek i umetnik Šaban Šaulić. Želimo da se zahvalimo svim poštovaocima Šabanovog lika i dela iz celog sveta na bezbrojnim izrazima saučešća, podršci, i saosećanju u našem bolu. Hvala našim kumovima, prijateljima, familiji, saradnicima, kolegama,Predsedništvu i Vladi RS, medijskim kućama, upravi i zaposlenima na Novom groblju, diplomatskim predstavništvima u Nemačkoj, čelnicima grada Beograda kao i svim ostalima koji su pomogli da lakše prebrodimo težak period i dostojanstveno ispratimo našeg Šabana."

foto: Kurir

"Posebnu zahvalnost na prijateljstvu, podršci i bezrezervnoj pomoći dugujemo Predsedniku RS Aleksandru Vučiću i članovima negove porodice, Ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću sa porodicom, ministru odbrane Aleksandru Vulinu i njegovoj supruzi Nataši Vulin, pokrajinskom sekretaru Vojvodine za socijalnu politiku Predragu Vuletiću i njegovoj porodici, generalnom sekretaru predsednika RS Nikoli Selakoviću sa porodicom, ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću sa porodicom i predsedavajućem predsedništva BiH Miloradu Dodiku. Sa neizmernom zahvalnošću i poštovanjem, Gordana Šaulić sa decom", piše u saopštenju.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs, Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...