KARLEUŠA GLAVNA INSPIRACIJA ZA ESEJ NA FAKULTETU: Njen slučaj objektivno IZUČAVAO, a onda je zagrebački student otkrio u čemu je JEDINSTVENA
Foto: Printscreen Instagram

IZNENAĐENJE

KARLEUŠA GLAVNA INSPIRACIJA ZA ESEJ NA FAKULTETU: Njen slučaj objektivno IZUČAVAO, a onda je zagrebački student otkrio u čemu je JEDINSTVENA

Stars -

Afera Jelene Karleuše (40) i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa (29) zahvatila je celi region, a sada je pevačica postala i tema završnog eseja studenta na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Naslov rada glasi 'Celebrity diplomacija na prostoru bivše države Jugoslavije: Slučaj Jelene Karleuše', a pevačica se pohvalila na društvenim mrežama kako je postala inspiracija studentu novinarstva.

Student pete godine pisao je esej u sklopu kolegija 'Cyberpolitika', a čini se da je njena aktivnost na društvenim mrežama nekome poslužila u dobre svrhe.

"Nisam pisao o seks skandalu. Proveo sam objektivnu analizu sadržaja njenih Tviter objava i objektivno sam izneo rezultate u pogledu koliko je to objava, na koju tematiku, koliko ih je bilo društveno angažiranih i slično. Jelena je jedini selebreti na ovim prostorima koji društvene mreže koristi u te svrhe", rekao je student.

foto: Printscreen/Instagram

Jelena se i ranije povlačila kroz obrazovne institucije pa se pre sedam godina njeno ime našlo na testu opše kulture. Jedno od pitanja u sklopu prijemnog ispita za Filozofski fakultet u Nišu glasilo je: 'Novi hit Jelene Karleuše u naslovu spominje biblijske gradove' pa su bili ponuđeni odgovori, a tačan je bio 'Sodoma i Gomora.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto Printscreen/Intagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track