UBEDLJIVO VODI U KURIROVOJ ANKETI ZA POBEDU NA BEOVIZIJI: Dženan je jedan od favorita, u srećnom je braku, zbog BOLESTI se povukao sa estrade, ali o OVOME nikad ne želi da priča (VIDEO)
Foto: Printscreen RTS

Duga USPEŠNA karijera

UBEDLJIVO VODI U KURIROVOJ ANKETI ZA POBEDU NA BEOVIZIJI: Dženan je jedan od favorita, u srećnom je braku, zbog BOLESTI se povukao sa estrade, ali o OVOME nikad ne želi da priča (VIDEO)

Stars -

Dženan Lončarević plasirao se u finale Beovizije, koje će se održati u nedelju, 3. marta, pesmom "Nema suza", koja je posvećena majkama koje su sinove slale u rat.

"Pesma je antiratna ali tužna. Malo je drugačija od onih standrdnih evrovizijskih pesama, verujem u nju jer je jako emotivna. Govori o emociji majki koje su slale sinove u rat. Uz sve to verujem da je pesma kvalitetna, a na meni je da je na najbolji mogući način iznesem", ispričao je Dženan pred "Beoviziju".

foto: Printscreen RTS

Pevač ne voli mnogo da priča o privatnom životu. U braku sa ženom koju je upoznao pre nego što je postao popularan i sa njom ima dvoje dece. Međutim, o privatnom životu nikada ne govori. Jedino što je o privatnom životu pričao jeste da je imao veoma srećno detinjstvo u Prijepolju gde je rođen i da je osim muzike, voleo fiziku i odbojku.

Sa školskim horom učestvovao je na brojnim manifestacijama širom bivše Jugoslavije, te s ponosom ističe da je bio Titov pionir. Na pitanje zašto nikada ne govori o privatnom životu Dženan je rekao: "Zato što je privatan, ljude zanima moja muzika, i to tako treba i da ostane".

Inače, Dženan je imao i veliki problema sa zdravljem. Na jednom koncertu pokrenuo mu se kamen u bubregu te je morao da leži više od mesec dana.

"Postojao je trenutak u mom životu, kao što svi znate, kada sam bio jako bolestan i kada sam morao da pauziram sa karijerom. Bilo je to jako teško za mene. Kada mi se sve to dogodilo, sa svih strana su mi stizale poruke i pozovi što podrške, što onih koji su zvali radi reda. Tada sam saznao da su mnoge moje kolege govorile loše stvari o meni. Tada sam video ko je tu pravi prijatelj, a ko ne", ispričao je on tada.

Iako je postao poplaran širom Srbije i regiona, Dženan ne zaboravlja svoj rodni grad, pa vrlo često svira i peva u Prijepolju. Iako o tome ne voli da govori, Dženan Lončarević je jedan od najvećih humanitaraca u Prijepolju, a rado se odaziva dobrotvornim akcijama širom Srbije.

Naime, Dženan Lončarević i njegov brat Senad uplatili su kiriju za stan za godinu dana unapred za porodicu iz Prijepolja, kojima je klizište srušilo kuću u kojoj su živeli. "Istina je, ali ne bih da pričam o tome. Ako već pomažeš nekome, ne moraju svi da znaju. Držim se toga i tako će i ostati - rekao je Dženan tom prilikom.

"Meni rade te zakasnele reakcije. Nisam imao tremu, ali kada sam stao na binu malo su počela kolena da mi klecaju", rekao je Dženan za "Telegraf" i dodao da se potrudio da prenese pesmu onako kako je oseća, kao i da mu novac nije bitan već trud njegove ekipe, a posebno majke.

foto: Printscreen RTS

Kurir.rs, Foto: Printscreen/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track