RAZIŠLI SE

LUNI SAME SUZE LIJU, MARKO SA NJOM RASKIDAO 20 MINUTA: Miljković kaže da mu je iskrenije bilo sa Enom Popov, a sa Đoganijevom je pravi CIRKUS! Pomenuli su i SLOBU (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani je razgovarala sa svojim dečkom Markom Miljkovićem, sa kojim više nije u dobrim odnosima.

Ona mu je priznala da se oseća loše jer kod njega ne vidi emocije, pa joj deluje i da se "hladi" od nje.

foto: Printscreen

"Treba ovde da pričam 5 sati, meni to govori da tebi nije stalo, da guram zid koji ne može da se pomeri. Ne mogu više da se jedem, kada nema poentu. Hladiš se i to ne možeš da sakriješ", govorila je Luna i priznala da se loše oseća.

foto: Printscreen Pink TV

"Osećam da nisi spremna za ozbiljnu vezu, osećam da se hladim, osećam da nisu iskrene emocije...", govorio je Marko, a onda je Luna počela da plače i predložila raskid.

"Ja bih te mnogo više poštovala da mi sve kažeš u oči, nego da mi pakuješ u mašnu! Ti ćeš meni da pričaš o emocijama! One su tako transparentne, vidi se iz aviona! Nikada nisam rekla da sumnjam u tvoje emocije! Idi od mene! Odlučio si to već! Ne treba tebi ovo, dosta je tebi mene. Osećam da smo završili, ti si pametan čovek, ne treba ti ovo", rekla je Luna Đogani.

foto: Printscreen

"Ovo mi je 3. put da sam sa devojkom u rijalitiju i mnogo mi je bilo iskrenije nego sa tobom i kada sam bio klinac i ovo pre 6 godina. Znalo se kako i šta, a sada ništa. Ovo se pretvara u cirkus vezu. Ja neću da budem uteha, ti očigledno nisi rešila prošlost", izjavio je Marko.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track