ZBOG KRLJANJA NA TV GOCA NAIŠLA NA ŽESTOKE UVREDE! PEVAČICA SE UHVATILA U KOŠTAC SA HEJTERIMA: A tek da čujete kako se sa mužem proziva KOD KUĆE! (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

OTKRILA

ZBOG KRLJANJA NA TV GOCA NAIŠLA NA ŽESTOKE UVREDE! PEVAČICA SE UHVATILA U KOŠTAC SA HEJTERIMA: A tek da čujete kako se sa mužem proziva KOD KUĆE! (VIDEO)

Stars -

Goca Tržan otkrila je da se ona i njen 15 godina mlađi suprug Raša Novaković prozivaju posebnim imenima kada se obraćaju jedno drugom kod kuće. Kako ističe, ona je za njega Žujza, a on za nju Milisav.

"Žujza me zove. To je moj interni nadimak. Ja njega zovem Milisave, on mene Žujza!" ispričala je Goca.

Inače, par se nedavno ponovo našao na tapetu zbog razlike u godinama. Pevačica je bez dlake na jeziku odgovorila hejteru i u nekoliko rečenica mu zapušila usta.

"Stigli smo do stadijuma kada jedna Goca Tržan drži predavanja i morališe, a na nacionalnoj frekvenciji se javno krlja sa likom 20 godina mlađim. Nama je jedno bombardovanje malo", glasio je sporni komentar na vlogu Tržanke koja mu nije ostala dužna.

"Nama je jedno bombardovanje malo?! Druže, za tebe je jedno atomsko, za ljude poput tebe zato što si zatucan... Ljubili smo se jedan minut i to je bio izazov! I drugo, šta je strašno ljubiti se sa mužem?! Ako neko ne morališe to sam ja... Ti si izgleda onaj koji gleda decu i žene u parku, a onda si strašno moralan kada vidiš da se neko ljubi na televiziji. Jedi, bre, g*vna, ajd' ćao", poručila mu je Goca vrlo besno.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track