UNAKAZILA SE

ZERINA SE SAKRILA OD SVIH, UZELA MAKAZE PA PROMENILA LIČNI OPIS: Bez trunke kajanja isekla svu kosu, a kad se dohvatila brijača NIJE ZNALA DA STANE! Sad je ĆELAVA! (VIDEO)

Rijaliti -

Zerina Hećo demonstrativno je napustila rijaliti igru i otišla u izolaciju, gde je i boravila kao potrčko. Međutim, niko nije slutio šta će tek tamo napraviti.

Hećova je u jednom trenutku uzela makaze i otišla u spoljni toalet, gde je počela da seče svoju kosu i baca je svuda okolo. Zatim, uzela je brijač da dovrši šta je započela! Sve vreme gledajući se u ogledalo Zerina se šišala na sve kraće i kraće, dok kose na glavi više nije bilo.

1 / 5 Foto: Printscreen

Za to vreme i dalje se igrala "Igra istine". Njen bivši dečko Vladimir govorio je o njoj te objasnio da je morao da se distancira, jer su stvari među njima postale jako loše.

foto: Printscreen

Zbog ovog dramatičnog poteza Hećova je ostala ćelava. Neko vreme provela je posmatrajući svoj odraz u ogledalu i proveravajući da li je neki deo glave propustila. Šokantan prizor mnoge je potresao.

Mina ju je otvoreno pitala zašto je to uradila, kada j uje u sobi za izolaciju zatekla ćelavu u krevetu.

"Zato što čekam svoje rezultate" tiho je izustila Zerina, pa nastavila: "Znaš kako je... Ne mogu sad da pričam... Ovo nije patetika, ovo je hrabrost. Za mene je ovo hrabrost", ispričala je ona cimerki iz rijalitija.

"Ali sada sa ovim što si uradila kreni novi život. Moram samo da ti kažem da si ovako prelepa", rekla joj je Mina.

Kasnije, Luni i Jeleni Krunić koja nije mogla suze da zadrži, pričala je:

"Ja sam se suočila sa svojim strahom. Da ću ostati bez kose, što jednoj ženi najteže pada. Dobro, mi žene to... Ma, ja sam to prošla sa 14, pa 16, pa 18... Tri, četiri puta. Pa kad sam videla opet opada..." plačljivim glasom rekla je Zerina.

"Mogu da ti kažem da si prelepa" jedva je progovorila Luna.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja