15 GODINA GOCA JE STARIJA OD RAŠE! 7 GODINA SU ZAJEDNO: Ovo je ISTINA o njenom odnosu sa SVEKRVOM I SVEKROM, a ono što su joj rekli kad su je upoznali, nateralo joj je suze na oči!
Foto: Marina Lopičić

JEDNA VELIKA PORODICA

15 GODINA GOCA JE STARIJA OD RAŠE! 7 GODINA SU ZAJEDNO: Ovo je ISTINA o njenom odnosu sa SVEKRVOM I SVEKROM, a ono što su joj rekli kad su je upoznali, nateralo joj je suze na oči!

Stars -

Partner Goce Tržan Radomir Novaković Raša mlađi je od nje 15 godina, ali to im ne smeta da uživaju u srećnom braku i da ima odlične odnose sa odnosima sa svekrom i svekrvom.

"Moj suprug ima manje godina od mene, u suštinski nije mlađi. Po ponašanju, temperamentu, načinu razmišljanja ja sam najmlađa u kući, pa me ćerka i muž smiruju i stavljaju na mesto", počela je priču Goca.

"Moji svekar i svekrva su izuzetni. Mnogo ih volim, ali oni su fantastični ljudi. Nikada im neću zaboraviti način na koji su prihvatili moje dete i mene u svoju kuću. Nikada neću zaboraviti to što je moja svekrva rekla mom mužu kada smo mi tek ušli u vezu, doslovce: Znaš, nemoj se igrati s njom, ona je ozbiljna žena, ima dete i moraš imati ozbiljne namere s njom i ako ostaneš s njom, moraš da voliš više njeno dete od sebe i više nego nju. Dete je deo nje i nemoj očekivati da će ona moći da voli više tebe od nje. Moja svekrva i ja se skoro svakodnevno čujemo i trenutno je moje dete kod njih u Baču kao kod babe i dede. Ja sam srećna žena što imam takav odnos sa svekrvom i svekrom", ispričala je Tržanka, a onda dodala da Rašini roditelji Lenu gledaju kao svoje unuče.

foto: Marina Lopičić

"Sećam se da smo jednom pekli roštilj i moja svekrva je rekla, pa dobro polako, daće Bog, dobićemo unuče, a na to je svekar rekao: Što se mene tiče, ja unuku imam pa ako dobijem, biću srećan", rekla je Goca a glas joj je zadrhtao.

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track