Najnovije vesti

15 GODINA GOCA JE STARIJA OD RAŠE! 7 GODINA SU ZAJEDNO: Ovo je ISTINA o njenom odnosu sa SVEKRVOM I SVEKROM, a ono što su joj rekli kad su je upoznali, nateralo joj je suze na oči!
Foto: Marina Lopičić

JEDNA VELIKA PORODICA

15 GODINA GOCA JE STARIJA OD RAŠE! 7 GODINA SU ZAJEDNO: Ovo je ISTINA o njenom odnosu sa SVEKRVOM I SVEKROM, a ono što su joj rekli kad su je upoznali, nateralo joj je suze na oči!

Stars

Partner Goce Tržan Radomir Novaković Raša mlađi je od nje 15 godina, ali to im ne smeta da uživaju u srećnom braku i da ima odlične odnose sa odnosima sa svekrom i svekrvom.

"Moj suprug ima manje godina od mene, u suštinski nije mlađi. Po ponašanju, temperamentu, načinu razmišljanja ja sam najmlađa u kući, pa me ćerka i muž smiruju i stavljaju na mesto", počela je priču Goca.

"Moji svekar i svekrva su izuzetni. Mnogo ih volim, ali oni su fantastični ljudi. Nikada im neću zaboraviti način na koji su prihvatili moje dete i mene u svoju kuću. Nikada neću zaboraviti to što je moja svekrva rekla mom mužu kada smo mi tek ušli u vezu, doslovce: Znaš, nemoj se igrati s njom, ona je ozbiljna žena, ima dete i moraš imati ozbiljne namere s njom i ako ostaneš s njom, moraš da voliš više njeno dete od sebe i više nego nju. Dete je deo nje i nemoj očekivati da će ona moći da voli više tebe od nje. Moja svekrva i ja se skoro svakodnevno čujemo i trenutno je moje dete kod njih u Baču kao kod babe i dede. Ja sam srećna žena što imam takav odnos sa svekrvom i svekrom", ispričala je Tržanka, a onda dodala da Rašini roditelji Lenu gledaju kao svoje unuče.

foto: Marina Lopičić

"Sećam se da smo jednom pekli roštilj i moja svekrva je rekla, pa dobro polako, daće Bog, dobićemo unuče, a na to je svekar rekao: Što se mene tiče, ja unuku imam pa ako dobijem, biću srećan", rekla je Goca a glas joj je zadrhtao. 

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...