NEUTEŠNA

MUK I TUGA U KUĆI ŽALOSTI NA DEDINJU: Svi u CRNINI, bez reči ulaze kod Jelene! OČAJNA pevačica neprestano PLAČE, a oni su uz nju SVAKI TREN (KURIR TV)

Stars -

Najbolja drugarica Jelene Karleuše Jovana Dakić ne odvaja se od pevačice koja je u očajnom stanju posle smrti majke Divne Karleuše, koja je preminula u nedelju, 3. marta.

foto: Ana Paunković

Ona je do Jelenine vile došla sa Zoranom Birtaševićem, pevačicinim menadžerom. Njih dvoje su, oboje u crnini, tiho ušli u kuću kako bi bili uz Jelenu.

foto: Ana Paunković

Jelena neprestano plače, a uz nju su sve vreme najbolji prijatelji, kao i tetka Danijela, koja je živela s Divnom u kući u Zemunu. Karleuša je sklonila decu, koju je vest o bakinoj smrti uznemirila, i stalno je na lekovima za smirenje.

Pevač Saša Matić, koji je Jelenin prijatelj i kolega s kojim je snimila duet, došao je sa suprugom da izjavi saučešće. Bez reči su ušli na kapiju.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

Saša je došao nešto posle Duška Tošića, koji je doputovao iz Kine kako bi bio uz suprugu. Budući da se Jelena ne oseća najbolje, neprestano je pod lekovima, pevač se nije mnogo zadržavao, a ispratili su ih menadžer Zoran i Jovana.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

Sahrana radijske voditeljke Divne Karleuše je u sredu, 6. marta na Novom bežanijskom groblju u 15.20 časova.

Kurir.rs/N.M/PDV/Foto Ana Paunković/Nemanja Nikolić/Pritnscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track